Tápszeres étvágytalan babás anyukák! Segítség! Mi tévő legyek hogy jobban egyen a babám?
Felesleges a para, ha hízik, ráadásul jelenleg jó kis kerekded lehet. Majdnem 2 hónapos kisfiam 59 centi és ehhez "csak" 4700 gramm és még így se sovány, a tiéd meg kevesebb centihez 1 kilóval több.
Amúgy ráadásul még meg is issza a tiéd az előírtat, mert 120-150 ml/tskg az ajánlás.
700 ml/120 ml/kg pedig 5,83 kg
Szerintem nincs semmi gond. Kislányom lassan 8 hónapos de nagyon ritka mikor megeszik 130-140ml-t. Mindig is kevés tápszert evett, ezzel ellentétben a püréből elég sokat megeszik, valószínűleg finomabb 😀
Ő is mindig keveset evett de azt mondta doktornő hogy amíg a súlya jó addig egyáltalán nem kell aggódni :)
Köszi válaszokat igazából szerintem semmi nem nyugtat meg 😅 igazi para mami vagyok(első gyerek 5évet vártunk rá). Főleg azért ez a nagy felhajtás mert péntek óta indult ez a probléma hogy ha enni kelett volna üvöltött és mindenki a környezetünkben ezzel van h keveset eszik egyedül a védőnőm nyugtat h annyit eszik ami kell neki. Csak baromi ijesztő mikor pl.: 5-6 órát alszik este és csak 50milit eszik meg és ezután reggel meg 4óra elteltével is csak 100milit eszik azt is úgy hogy elötte bömbizik10percet ha csak eteni próbálom.
Remélem hogy igazatok van és ennyi neki bőven elég🙏🏻
Át tértünk a 4 óránkénti etetésre így a 130at szépen megeszi meg néha 1-2 160 becsúszik de igazánól mint fentebb is írták jó húsban van így reménykedem benne hogy a 700-600közötti mennyiség elég.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!