Mi van ha a tàpszeres babàm èjjel többször megèhezik?
Nekem a kicsi ugyanúgy 2x kelt enni éjszaka ennyi idősen. Kb 7-9 hónapos kora között már csak 1x, utána nem kért enni.
Nem tudom miért írnak ilyet a dobozra, az én lányom 9 hónapos korig alig evett mást, 9 hónaposan pl 3x kínáltam péppel egy nap de sose evett annyit, hogy ne kérte volna a tápszeradagját utána. 6x evett akkor tápszert, ennyi idősen meg semmit nem fogadott el a tápszeren kívül.
A gyümölcs nem igazán laktató, én max második étkezésnek az ebédnek futnék neki, a zöldségek valamivel laktatóbbak. De tényleg, kis alma vagy barackpéptől nem kell azt várni, hogy majd ritkábban éhezik meg.
Tápszert.
Ha szoptatnád is megkínálnád a melleddel miután végzett a gyümölccsel. Nem kell kiváltani egy étkezést se ilyen korán.
Szerintem nem az éhség miatt ébred ennyiszer. A testközelséged hiányolja. Amikor még szoptattad, akkor sem az éhség miatt kelt fel mindig. Egy ennyi idős baba simán kibír éjszaka 7-8 órát evés nélkül.
A hirtelen elválasztás viseli meg. Nálunk is ez volt. 5 és fél hónapos a kisfiam. 4 hónaposan választottam el, de ő már csak éjjel szopizott. Mégis annyira megviselte, hogy 2x kelt. Először én is megetettem, de aztán rájöttem hogy nem éhes, mivel mindegy volt neki, hogy 60 vagy 180 milivel kínáltam.
Kipróbáltam, hogy nem adok neki enni csak ringatom, babusgatom kicsit. 5 perc múlva már aludt tovább és 6-7-ig nem kelt többet.
Vagy átviszem magam mellé és rögtön alszik reggelig.
Nem okoskodni akarok, mert a te gyereked te ismered. Nehogy félre értsd!
De esetleg megpróbálhatnád, hogy nem eteted meg rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!