Baj ha az esti tápszeres evés után nem büfiztetem babám?
Nem újszülött már azért 10 hónaposan. Azt írod lerakod és alszik is. Ha nem kel fel, nem zavarja, a hasa se fáj, nincs bukás sem, akkor oké.
Sírás közben az enyémek nem büfiztek. De még több levegőt nyeltek.
Azért egy 10 hónapos (legalábbis az enyémek) alvás közben is forgolódtak, lazán kijöhet az a büfi az ágyában is.
7,5 honapos a fiam es csak addig volt baj, ha nem bufizett, amig nem tudott fordulni. Ritkan volt ilyen, de ha megis (mert mondjuk mar probalkoztam jo sokaig es nem sikerult, igy vegul leraktam), akkir feszengett egy ido utan, mozgolodott es ha felvettem, akkor bufizett is, de fel is ebredt teljesen.
Most mar nem alszik be eves kozben, de az olemben sem es ha almos, akkor bufiztetni sem tudom, mert feszeng, kiabal, le kell raknom, csak ugy tud elaludni.
De a lenyeg, hogy fordul egyet az oldalara, vagy a hasara es hiaba alszik el, bufizik egyet.
Valoszinu a tied is bufizik, hallgasd meg, de ha nem es nem is zavarja, akkor simcs gond.
Ha zavarna a bent maradt kevego, akkor nem aludna olyan bekesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!