BEBA Optipro HA-t és BEBA HA/AR-t bekeverhetem fele-fele arányban?
Figyelt kérdés
Bukós a babám, ezért AR tápszert írtak fel. De ez olyan sűrű, alig tudja kiszívni a cumisüvegből. Nem extrém bukós a babám, ezért gondoltam a korábbi tápszerrel fele-fele arányban, hogy egy kicsit hígabb legyen, de mégsem annyira, hogy visszafollyon minden. Szerintetek ez járható út? Keverhetem őket?2018. nov. 27. 13:26
1/3 anonim válasza:
Én nem kavarnám. Ha nem fáj a hasa a sűrű tápszertől csak egy nagyobb lyukú cumira váltanék, amiből könnyebben tud enni
2/3 anonim válasza:
Nem, mert az AR ugye bukásra van, és ha belekevered a másikat, akkor attól bukni fog, hiába követnéd azt a logikát, hogy csak a fele az, nem így működik. Válts nagyobb lyukú cumira, azt gondolná van annyi esze az orvosnak vagy a védőnőnek, hogy szóljon. Az ember ilyen triviális dolgokra sokszor nem gondol első babánál.
3/3 anonim válasza:
Ezeket semmiképp se keverd, speciális gyógyászati tápszereknél nem a legjobb a kavargatás. Ahogy az előttem szólok is mondták, válts nagyobb lyukú cumira, mi anno nagyobbik fiammal Humana MCT tápszert kaptunk, ami aztán tényleg nagyon sűrű, muszáj volt nagyobbra váltani, mert nem jött ki sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!