Van akinek baromi sokat eszik 6-7 hós tápszeres kisbabaja es kicsit vissza kellett fogni?
6 hósan 8900g-ra azt mondta a doki sok, adjak neki 2x főzeléket.Még úgy is sokallotta, hogy centire egy erős hónap alatt 8cm-t nőtt.
Akkor kezdük amúgy a hozzátáplálást.
Szerintem nem eszik sokat.Mondtam a gyerekorvosnak is, mert 6x150ml tápszert ivott.Ő meg egyet értett velem, hogy az tényleg nem sok.5.5 hós kora körül már kúszott, mászott egy pillanatra se állt meg azért is néztem a súlyára nagyot.
Most 2x 150 főzeléket eszik, ha elfogadja.Ma pld hiába tukmálom neki, nem fogadja el.
4x150ml tápszert kap pluszba.
Tiéd?:)Ha szabad kérdezni?
Akkor a tiéd valamivel kevesebbet is eszik.
Én is azt gondolom, hogy a táp a ludas.Novalac AC-t eszik a milumiltól nagyon fájt a hasa.
6,5 hónapos kisfiam 1300 milli körül eszik naponta. 210 vízbe teszek 180 tápot. Nem árt melegebb időben egy kis folyadék plusz, és így kerültük el a hasfájásokat is, egy kicsivel több vízzel. Beba Start Ha optiprot eszi születése óta. Most napi 6-7 dkg ilyen olyan pépet is megeszeget, többnyire 2x-re. 9 kg és egy kicsi a súlya. Éjjel jól alszik, nappal kicsit keveset, bár azt nyugodtan. Amúgy egy kis perpetum mobile! :D És jól néz ki, nem elhízott, és nem sovány. Pont jó!
Soha nem evett többet mint amennyit kívánt, de kevesebbet sem. Ezt ő mindig jelzi.
Kicsike volt még 2-3 hetes. A dokija azt javasolta nem kell neki annyi táp amennyit adtunk. El is romlott a gyermeknek "mindene". Zaklatott lett ,sírt , nehezen lehetett elringatni. Ez másfél hétig ment így mire komolyan agodtunk és adtunk neki még enni. Azóta minden a legnagyobb rendben!!!
A Te tapasztalatod a legfontosabb,add meg neki amit kér( mint a nyafogó kismadarak a szüleiktől), a babák nem olvassák a statisztikát és a lexikonokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!