Van itt olyan anyuka akinek 2 hónapos kisbabája tápszeres és már néha néha 300ml-rt is megeszik? Mert az én lányom azt csinálja most 5 kg. VALAKI?
Mi 2 hónaposak vagyunk, de egyszerre a legnagyobb mennyiség eddig 150ml-nél nem volt több. Miért? Ti mennyit eszek egész nap összesen?
Mi 700-800ml-ket általában.
Ismét az első vagyok. Látom más nem írt eddig.
Akkor biztos amiatt van, mert eltelik ennyi idő 2 etetés között. Mi még 6x eszünk 1 nap, de lassan lassan már át fogunk úgy tűnik állni 5 órára.
Ha ennyit akar enni a lányod mit kellene tenni?! 150-200ml körül elvenni a cumisüveget tőle?!
Ugyan! :)
Amúgy mi is 5kg körül vagyunk...
Szia!
3 decit nem ehet egyszerre egy 2 hónapos!
Mindkét gyerkőcöm tápszeres (volt).
A kicsi most 5 hós és most eszik egyszerre 200-max 220 milit.
Ne tágítsd ki a gyomrát, mert nem tesz jót neki.
Inkább 3-4 óránként egyen kevesebbet.
Ha 5 kiló, a napi adagja 750ml. Nem lehet, hogy a tejcsi kevés neki egyszerre, és nem lakik jól, azért eszik köv. alkalommal ennyit??? Vagy tejcsi után adsz még tápszert is?
Ne haragudj, de egy 2 hós babának rengeteg a 3 deci!!!
A gyomrának nem teszel jót, sőt...
utolsó vagyok...
dokit kérdezd meg, mert a csecsemők gyomrának befogadó képessége 200lm vagy 200g.
Ja az én fiam 2 hósan 5 kiló volt.
Most 5 hósan 8 kiló.
Mindig a súlya alapján kapta a tápszert.
Nem bántani akarlak, de többször egyen keveset!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!