Mi a különbség a tápszeres dobozra írt anyatej és csecsemőtej között?
a Hipp-es tápszereknél láttam,hogy Anfangsmilch(anyatej) és van olyan is,hogy Infant milk(csecsemő tej)
mindkettő újszülött kortól adható.
előző
Kindemilch, az az 1 éve kor felett adható magyrul babatejnek fordított dolog, de ez nem annyira helytálló, inkább gyerektej, van ahol 1+, van ahol 12H+ van ráírva
A Folgemilch meg a 2-es(6 hótol) vagy 3-as(egyes tápszerek 8, más 10 napos kortól van)úgynevezett elválasztó, anyatej helyettesítő tápszerek.
Az 1-es tápszereket anyatejpótló tápszereknek is hívják.
köszi szépen:)
és nem tudod véletlenül,hogy hogy van az adagolása a hipp-nek?Mennyi egy adagolókanál?Vagy ez ált minden tápszernél ugyanannyi?
Sajnos nem tudom, én csak álta babatejet vettem Mindig más fajtát, attól függ, mi volt az akciós) és ízre csinálta, iletve mindig áttettem a Nestelé Junior1+ babatej dobozába (zárható fémdoboz) , annak a kanalát használtam.
A doboz még megvan (igaz már zabpelyhet tartok benne), de az vna árírva, hogy 1 adagolókanál 4,63 gramm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!