Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 1 hetes tápszeres babátok...

1 hetes tápszeres babátok mennyit eszik és hány óránként?

Figyelt kérdés
1 hetes a kislányom. Sainos kevésa tejem. Mikor csak szoptatom nem alszik el max 10 20 percre mjd nyöszörög ameddig ujra enni nem kap. Csak akkor lakik jól ha teli van mindkét mellem és kő kemény. Ami kb 3 4 óra múpva telik meg. Védőnő javaslatára úgy etetem hogy elsőnek megsuoptatom majd utána ha kér még adok neki tápszert amiből kb 40 50 ml-t eszik meg majd utána alszik van hogy 3 4 órát is. Nektek mennyit evett egy hetes tápszeres babábtok? Most este fél hétkor megszoptattam majd fél 8 kor kapott tápszert 50 ml-t evett. Ha felkel kb fél 11 fele akkor ugyan így csinálhatom? Vagy ez túl sok neki? Sajnos addig nyüszög amig nem adok neki tápszert.
2018. ápr. 18. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nappal lehet nem adnék tápszert neki, hanem sűrűn mellre tenném, hogy beinduljon a tejem rendesen.Legalabbis én így csináltam.Este mindig kapott pótlást 40-50ml-aztan szerencsére belovellt a tejem,azóta csak szoptatok.
2018. ápr. 18. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos egy cipőben járunk. Az én lányom három hetes lesz,de kezdetektől nem volt elég a tejem. Én is úgy csináltam,hogy nappal igény szerint szoptattam,mégsem lett több tejem.Volt,hogy megivott 80ml anyatejet és még ugyanannyi tápszert. Bármit csinálok,bármit eszem,iszom,akkor is egyre kevesebb a tejem. Szegény van,hogy szopik és elfárad,elalszik rajta és alig evett valamit,mivel tudom,hogy az kevés neki. Ez így csak szenvedés mindkettőnknek.
2018. ápr. 19. 08:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom miről beszélsz. Eszik bealszik majd fél óra múlva újra nyüszörög hogy éhes. És érzem hogy egyre kevesebb a tejem. Van 2 nagyobb gyerkőcöm is így nem tudom óránként szoptatni fél órákat. Ha adok neki tápszert nyugodtan alszik
2018. ápr. 19. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
1 hetes baba lehet, hogy csak azért nyöszörög mert vágyik a közelségedre.
2018. ápr. 19. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi az offt, csak segiteni szeretnek. Ezzel az a gond, hogy igy tenyleg nm lesz eleg tejed. Ha szeetned szoptatni, egy egyhetest erdemes minden nyekkenesre melle tenni, hogy bealljon a kereslet-kinalat. Ha husz percenkent, akkor husz percenkent.
2018. ápr. 19. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A mell nem tejtároló hely, hanem tejleadó. Azaz a legtöbb tej szoptatás közben termelődik a szopás hatására. Ha szoptatni akarod a kis egy hetes babádat akkor hagyj fel a tápszerrel a másik két gyerekhez pedig kérj segítséget.
2018. ápr. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!