Miért bántják azt, aki tápszert ad?
Vannak tipikusan olyan kötekedő, nyomorult emberek, akiknek az okoz boldogságot, ha másoknak jóóóól beszólhatnak. Mindenki, aki másképp tesz dolgokat, az hülye, és a pokolra jut. Annál a kérdésnél már odáig fajult a dolog, hogy szegény gyereknek milyen rossz anyja van.
Igen, egy kipihent, kiegyensúlyozott anya valóban rosszabb, mint az, aki zombi üzemmódban, feszülten tolja le a napokat, mertakkorismegszenvedekajóanyacímért.
Várjál... Lehet, hogy ettől ilyen frusztráltak? :D
"De Te is szánalmas vagy, hogy nem a kérdező kérdésére válaszolsz."
Konkrétan a kérdésre válaszoltam, amikor felsoroltam az anyatej előnyeit.:-)
Akinek meg nem jut el az agyáig, hogy a felsoroltak széleskörű vizsgálatokon alapulnak (pl. az is, hogy az anyatejes babák IQ-ja átlagosan magasabb, mint a tápszereseké), azt csak sajnálni tudom. Talán őt is tápszerezte anyu, mert az kényelmesebb, vagy féltette a mellét, vagy mentális gondjai voltak a világ legtermészetesebb dolgával neki is, ki tudja.:-) Mindenesetre én még nem láttam ide kiírni szoptató anyukától picsogást, hogy "jaj, miért bántanak?", úgyhogy nem látom alátámasztva a frusztrációs elméletet.:DD
Kérdező, tudod, aki itt feltesz egy kérdést, az kiteszi magát annak, hogy neki nem tetsző válaszokat kap. Ha nem tesz fel kérdést, akkor a fenét se érdekli mit csinál.
Az meg egyértelmű, hogy az anyatej a legjobb a baba szervezetének, rengeteg kutatás bebizonyította ezt már. Ha valaki önszántából fosztja meg a gyerekét az immunerősítéstől, csak mert ő szeret napi 14 órát aludni, a szíve joga, de ne gondolja magát jó szülőnek, mert a jó szülő képes háttérbe szorítani a saját igényeit, legalább addig míg a gyerek betölti a 6 hónapot.
"Egyszeruen miert nem foglalkozik mindenki a sajat eletevel?"
Tulajdonképpen miért is írtad ki a kérdést, meg tudnád magyarázni?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!