Az, , normális"hogy a cumisüveg falára lerakódik vmi kis szemcsés cucc miután összerázom a tápszert? Akkor is ha forrón csinálom. (Bebivita)
Nem teljesen forrón csak most kipróbáltam hogy úgy is marad-e a lerakódás.langyosan adom neki egyébként.
Csak már elgondolkodtam hogy lehet azért sem lakik jól vele sokáig mert ott marad a lényeg az üvegben.Vagy ez hülyeség?Már 3-ast kap ...9hós de éjjel vagyis változó van hogy hajnalban de felébred enni.Ja és inni is többször.
Minimális ott a marad a Milumil - nál is.
KB. 20 perc kell a teljes feloldódásig. Sztem a tiéddel is várni kell.
De tényleg ne tedd forró vízbe, elbomlanak az értékes összetevők!
A milumilnál én pl nem vettem észere, hogy nem oldódott volna fel teljesen, de a milupánál én is ezt tapasztaltam.
Viszont amit írtak, hogy forralt, aztán visszahűtött vizbe (kb a testhőddel megyegyező melegségűre) tedd a tápszert, majd rázd fel, az igaz. A forróban elvesznek a vitaminok, de jogos, más is kipróbálta szerintem :D
A gyakori ébredés pedig lehet fogzás miatt van. Én onnan tudom, hogy jön kislányomnak a foga, hogy este akár 10 alkalommal is felkel... :O
Egyébként 1-2 alkalom szokott lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!