Van itt olyan, aki azért etette tápszerrel a babáját, mert nem akart szoptatni?
Figyelt kérdés
Örülnék, ha elmesélnéd a történeted.2017. máj. 31. 11:58
21/21 anonim válasza:
15-ös vagyok
Nem dőltem a kardomba egyik alkalommal sem, hogy nem sikerült szoptatni. Számomra a tápszeres etetés sokkal egyszerűbb. Összekeverem a cuccot, nettó 5 perc alatt bepuszilja a picur és az élet megy tovább.
Nyilvánosan soha nem szoptatnék, de a meleg vizet termoszban bárhová elvihetem. Nem kell órákig figyelni ahogy cummog a gyerek, nem alszik be a cicin, más is meg tudja etetni, ha halaszthatatlan dolgom van. (Nem, nem passzolom le a gyerekeket állandóan. A 2,5 éves ma van először nélkülem a barátnőmnél 2 órát játszani)
Ha kapásból ment volna, akkor szoptattam volna, de nem érzem egy pillanatig sem, hogy kimaradtam a csodából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!