Van itt olyan, aki azért etette tápszerrel a babáját, mert nem akart szoptatni?
Nem lehet kecsketejet adni!!!!!!
Kérdező, nem a fejéstől apad el a tej, hanem a nem szoptatástól.
Remek dolog az anyatej, de kezdenek átesni egyesek a ló túloldalára.
9-es, én is hasonló cipőben járok. A 2,5 éves nagylányom nem tudott szopni, mert a technika nem állt neki össze. 1,5 hónapig fejtem, de napi 50-60ml-nél több nem volt, ezért úgy döntöttem, hogy nem töltök ezzel napi több órát.
Van egy 5 hetes lányom, aki tudott volna szopni, de nem volt mit. A 2. tápszeres etetés után cumizavaros lett, többé nem szopott, csak ordított. Fejtem napi 3-4 órát, de csak a harmada lett a napi adagnak és sajnáltam a nagyot, ahogy arra vár, hogy rá is jusson időm. 3 hét múlva tele lett a hócipőm az egésszel és tápszeres lett a kicsi is.
Így mindenki boldog. A pocak tele, idő is van. A tejem néhány nap alatt teljesen elapadt. Annyira kevés volt, hogy egyszer sem durrant be.
Aki szerint a tápszer szemét, az tudatlan. Mindkét gyerekem makk egészséges (a nagy 2x volt beteg az elmúlt 2,5 évben és 1-2 nap alatt túl is volt rajta) kötődnek hozzám és nincs semmi bajuk.
Kecsketej???
Wooowww
Aki ezt ajánlotta, az vajon tudja, hogy a kecsketejnek milyen markáns íze van? Ès vajon próbálta már megitatni valaha is egy csecsemővel/kisgyerekkel a kecsketejet??
van akinek egyszerűen nem megy. ezt miért kell elítélni? vagy inkább a nagy testvérre is hagy időt és inkább nem feji le a napi 1 decit.
tápszerrel is fel lehet nőni. 40 éve is felnőttek pedig akkor még csak két fajta volt. akkor is volt aki nem tudott szoptatni és nem voltak szoptatási tanácsadók.
amúgy meg a védőnőket is meg kéne tanítani arra amit a tanácsadók tudnak!!!
a tápszer sokkal macerásabb mint a szopi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!