Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mi baj lehet abból ha 3 hétig...

Mi baj lehet abból ha 3 hétig "elálló" tápszerből a 4. vagy 5. héten adok a babámnak?

Figyelt kérdés

Csomagolásán az van feltüntetve hogy 3 hétig fel kell használni. Én csak néha adtam belőle a babámnak mert amúgy anyatejes ezért elég sok van még benne.

Most mi lehet a baj abból ha utána is adok belőle?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. márc. 6. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem veletlen irjak ra. Nem hiszem hogy mergezove valik de attol meg erdemes ujat venni inkabb es nem szorakozni a ket hete lejart kajaval kisbaba eseten.........
2017. márc. 6. 12:00
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Semmi. Neked mi bajod lesz attól, ha 1-2 hete lejárt élelmiszert fogyasztasz? Semmi. Egy kis hasmenés, hányás, gyenge etelmergezes az nem számít.
2017. márc. 6. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Remelem 2. ironizal :) Ha igen, egyetertek vele! A babaknak a hanyas es enyhe etelmergezes tok jo erzes........edes istenem..
2017. márc. 6. 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Igen, egyértelműen ironianak szántam
2017. márc. 6. 12:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem próbálnám ki... Én ha nem fogyott el inkább előbb kidobtam a 3 hétnél mint hogy kísérletezzek... Vegyél másikat!
2017. márc. 6. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megeszem a lejárt élelmiszert, nem is lett tőle soha semmi bajom, de egy csecsemő esetében ezekre nagyon oda kell figyelni, nem adnék neki lejárt tápszert, mert nem tud még olyan jól emészteni.
2017. márc. 6. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok, mint a #6-os válaszoló. A saját esetemben úgy vagyok vele, hogy a lejárt nem egyenlő a romlottal, meg tudom ítélni, hogy egy lejárt valaminek van-e már baja. De babánál inkább nem kísérletezgetek én se.
2017. márc. 6. 13:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Én felnőttként sem eszem lejárt élelmiszert. Az ember egészsége többet ér, mint a kaja ára. Szerintem. Egy babáé meg főleg, komolyan nem is értelek.
2017. márc. 6. 13:43
 9/11 mi a fene ***** válasza:
0%
Sztem. ha hűtőben tartottad, nem lesz baj. Próbálj meg máskor kisebb kiszerelést venni, ha van.
2017. márc. 7. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Te láttál már közelről tápszert, utolsó? Csak mert por, amit szobahomersekleten, száraz helyen kell tartani. Hutonek a közelébe se kerül
2017. márc. 7. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!