Mi baj lehet abból ha 3 hétig "elálló" tápszerből a 4. vagy 5. héten adok a babámnak?
Figyelt kérdés
Csomagolásán az van feltüntetve hogy 3 hétig fel kell használni. Én csak néha adtam belőle a babámnak mert amúgy anyatejes ezért elég sok van még benne.
Most mi lehet a baj abból ha utána is adok belőle?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 6. 11:41
1/11 anonim válasza:
Nem veletlen irjak ra. Nem hiszem hogy mergezove valik de attol meg erdemes ujat venni inkabb es nem szorakozni a ket hete lejart kajaval kisbaba eseten.........
2/11 anonim válasza:
Semmi. Neked mi bajod lesz attól, ha 1-2 hete lejárt élelmiszert fogyasztasz? Semmi. Egy kis hasmenés, hányás, gyenge etelmergezes az nem számít.
3/11 anonim válasza:
Remelem 2. ironizal :) Ha igen, egyetertek vele! A babaknak a hanyas es enyhe etelmergezes tok jo erzes........edes istenem..
4/11 anonim válasza:
Igen, egyértelműen ironianak szántam
5/11 anonim válasza:
Én nem próbálnám ki... Én ha nem fogyott el inkább előbb kidobtam a 3 hétnél mint hogy kísérletezzek... Vegyél másikat!
6/11 anonim válasza:
Én simán megeszem a lejárt élelmiszert, nem is lett tőle soha semmi bajom, de egy csecsemő esetében ezekre nagyon oda kell figyelni, nem adnék neki lejárt tápszert, mert nem tud még olyan jól emészteni.
7/11 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint a #6-os válaszoló. A saját esetemben úgy vagyok vele, hogy a lejárt nem egyenlő a romlottal, meg tudom ítélni, hogy egy lejárt valaminek van-e már baja. De babánál inkább nem kísérletezgetek én se.
8/11 anonim válasza:
Én felnőttként sem eszem lejárt élelmiszert. Az ember egészsége többet ér, mint a kaja ára. Szerintem. Egy babáé meg főleg, komolyan nem is értelek.
9/11 mi a fene válasza:
Sztem. ha hűtőben tartottad, nem lesz baj. Próbálj meg máskor kisebb kiszerelést venni, ha van.
10/11 anonim válasza:
Te láttál már közelről tápszert, utolsó? Csak mert por, amit szobahomersekleten, száraz helyen kell tartani. Hutonek a közelébe se kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!