Rockmokus kérdése:
Szerintetek hozzá táplálhatom, mondjuk almapéppel?
11/20 A kérdező kommentje:
Én is hozzá lettem táplálva főleg hogy rákaptam a spenótra kanálból, mikor anyum meg akarta kóstolni hogy jó e semmire sem vagyok allergiás. Amúgy meg nagyon sokat van fenn a babám és igényli hogy foglalkozzanak vele beszéljanak hozzá nézelődik, és gagyarászik 2 hónaposan. Ha tudnék ide videót felrakni akkor raknék nektek fel róla videót. Nem alszik el rögtön kaja után.
Nem, nem szabad ennyi idősen hozzátáplálni, semmi esetre se! Egyébként szerintem hasfájós.
2016. aug. 22. 16:31
Ne tápláld hozzá két hónaposan!!! A tapszereseknek is a négy hónapot szokták javasolni, de nekik is jobb kivárni a hatot! Lehet, hogy semmi baja nem lesz, de minek kockáztatni? Én minden kutyafülére allergiás vagyok, és hidd el, pokoli így élni!
Egyébként meg ha eleve a tápszerrel voltak gondok, hogy nem bírta a gyomra a simát, akkor miert gondolod, hogy az almát bírni fogja? Ne kapkodj ezzel! Kérdezz meg szakembert, biztosan lesz ötletük!
2016. aug. 22. 16:43
14/20 A kérdező kommentje:
Nemrég beszéltem ismerősömmel a válasza ez volt: A én picim 3 hétig csak szopizott, utána 2 hónapos koráig szopi+tápszer. Aztán már egyáltalán nem tudott szopni, a tápszert elfogadja, az előírt adagnál is többet adtam neki, de az is kevés volt, abból viszont többet az orvos sem javasolt. Két hétig szenvedtünk, a pici azért, mert mindig éhes maradt, én azért, mert óránként sírt, a tápszert meg ugye nem szabad túlzásba vinni... Így aztán az én drága nagymamám megosztott velem pár régi praktikát azokból az időkből, mikor még nem is hallottak a tápszerről. Két és fél hónapos korától feles tejet iszik forralt kecsketejből, három óránként! és minden délben reszelt almát kap a tápszerhez, így aztán megszűnt az éhség sírás és érdekes módon a hasfájás is! Most 3 és fél hónapos, szépen fejlődik, 66 cm, 7 kiló, nem zsíros baba és az éjszakákat evés és sírás nélkül átalussza. Tehát a válasz a kérdésre: muszáj volt hozzátáplálni.
15/20 A kérdező kommentje:
Főként azért jött vissza a sima tápszer mert 1: kifejezett hozzátápláló tápszer volt anyatej mellé, csakhogy anyatej sem volt rendesen így abból is többet kapott hogy ne maradjon éhes. 2: mert habzsolt
Ha te már ugyis ledöntötted, akkor meg minek kérdezed. Én biztos, hogy nem tennék ilyet, hogy az egészségét kockáztassam, de a te dolgod természetesen a te gyereked, de engem erről tutira senki nem győzne meg, hogy "nincs más választás"
2016. aug. 22. 17:06
A 6 hónapot butaság kivárni csak árranál vele, de a 3,5-4 hónapos kort érdemes. Kecsketejet nem szabad adni kisgyereknek.
2016. aug. 22. 17:49
Ártana vele? Ha kivárná, hogy megérjen a gyerkőc emésztőrendszere? Micsoda tanács :D csodálatos :D A négy hónap a minimum! De attól, hogy vársz vele, semmiképp nem árt!!! Jézusom
2016. aug. 22. 17:57
Biztos nem adnék mèg neki almát
Esetleg tarts pihenőt evés közben
Bufizest meg utána egyen tovább
Szerintem a hasa faj
2016. aug. 22. 18:08
Szerintem kérdezt meg a gyermekorvost, és a védőnőt, hogy egy 2 hónapos csecsemőt ajánlott-e hozzátáplálni.
Hátha ők észhez térítenek, és elszégyellitek magatokat, mert nem fogjátok fel, hogy az orvosok tájékozotabbak, tanultabbak nálatok.
Amennyiben bármelyik szakember javasolja, elnézésedet kérem!
2016. aug. 22. 21:31
Kapcsolódó kérdések: