Tápszer nélkül is jol táplálhatom 9 honapos babaámat? anyatej egyre fogytán van és nem fogad el tápszert. Már kiprobáltam mindenfélét
Az én babám 5,5 hós kora óta nem fogadja el a tápszert és 9 hónapos kora óta a tejpépet sem. Kipróbáltam 6 féle tápszert (mi alapból Humana baby fit 1-2-őt ettünk) és 10 fajta tejpépet egyiket sem eszi már.
Most lesz 11 hónapos és csak üveges bébi kaját és amit főzök azt eszi meg. Jó étvágyú és szépen fejlődik. 10 hónaposan 77 centi és 9,5 kg volt.
Régen nincs már az, hogy napi fél liter tejalapú ételt megeszik. A napi étkezése a következő képpen alakul:
reggeli: gyümölcs vagy felvágott túróval (sajttal)
tízórai: gyümölcs vagy bébijoghurt-puding,
ebéd: főzelék, tészta husival, leves
uzsonna: bébijoghurt, üveges tejbegríz-rizs (Hippes)
vacsora: főzelék, leves (van amikor husival)
Eleinte kevertem a kajájába mindig tápszert 1-2 kanállal, de nem ette olyan jó ízüen az ételt, ezért azt is elhagytam fél évesen.
Adj neki azt amit szeret és szivesen megeszik. Ha tudod még adni neki kanalazva a tápszert adjad ameddig csak eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!