Szerintetek hozzá táplálhatom, mondjuk almapéppel?
Raersz még, hová siettek?
Adj több tápszert, ha éhes, az anyatejes csecsemő sem mindig fix adagot eszik.
Ha kipróbáltad kevesebbel, és nem vált be, akkor próbáld meg többel, vannak olyan babák, akik már egész pici korukban sokat esznek. Később akár csökkenhet is a mennyiség, az én fiamnál mindig változik, hogy mennyit eszik meg, mondjuk ő anyatejet is kap mellé. Az első gyerekem sem evett mindig ugyanakkora mennyiséget, annyit adtam neki, amennyit kért.
A védőnőnek meg mondd meg, hogy a pici babád sajnos nem tudja elolvasni, mi áll a dobozon, így nem tudja magát tartani a használati utasításhoz...
Esetleg még kipróbálhatod olyan cumival, olyan cumisüvegből adni, amiből lassabban jön. Ha tíz perc alatt megissza, az szerintem gyors, mondjuk mi nem használunk cumisüveget, szoptanítból kapja a pótlást.
Egyébként ezt a kajakómát nem értem. Két hónaposan mindkét gyerekem elaludt kajálás után, amennyiben jól lakott. Később már igényelték a játékot, de ilyen piciként csak ettek meg aludtak - meg pelenkát kellett nekik cserélni. :)
Nem, 6 hónapos kort ki kell várni. Anyukád egy olyan kor gyermeke, amikor még a 2 hónaposokat eperrel etették, most meg csodálkoznak, hogy a lányuk allergiás az eperre. Ne hallgass rá! Nem tudja jobban azért, mert valahány gyereket felnevelt. A tudomány tudja jobban akkor is!:)
A dokit a tápszeres etetésről kérdezd meg, ne arról, hogy adj-e almát a 2 hónaposnak. A gyerekünk 5,5 hónapos, vagyis kb. 2 hét múlva elkezdjük a hozzátáplálását, még vele is nehezen tudom elképzelni ezt, nem ha megnézek róla egy 2 hónapos korából való fényképet és elképzelem, hogy szilárdat eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!