Kismocsany kérdése:
5 hónapos kislányomat táplálhatom-e kecsketejjel tápszer helyett?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 10:07
1/9 anonim válasza:
Na most itt aztán fogsz kapni ezért hideget meleget.
4/9 anonim válasza:
Egy kérdés miatt nem fog kapni, hideget-meleget!
Szerintem nem.
5/9 anonim válasza:
Nem. Ekkora babának, ha nincs anyatej, akkor tápszer kell és kész.
6/9 anonim válasza:
Barátnőm kecsketejet adott, kb 2 hónapos kortól 2 gyerekének is. Saját kecskétől. Semmi bajuk. Én nem mertem.
7/9 anonim válasza:
Nekem sógornőm adta,házi kecskétől szintén,semmi baja a gyereknek,már 4 éves,nekik megváltás volt.Én nem adtam,mert volt elég tejem,most kezd fogyni,de elsőre találtunk olyan tápszert,ami bevált;ellenben velük,akiknek szinte az összes kaphatótól gondok voltak(hasmenés,a másiktól székrekedés,a harmadiktól hasfájás,aztán hányás sorolhatnám,a kecsketejtől meg nem lett semmi gond). Ha mi is így jártunk volna,lehet megpróbálom,de végső esetben,mint ők.
9/9 anonim válasza:
5 hónaposnak még tápszert adnék, de később már adhatsz kecsketejet is, mi 10 hónaposan kezdtük inni, mert nem volt hajlandó meginni a tápszert, banán trumixnak se. Régen is ezt adták a gyerekeknek amíg nem volt tápszer....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!