Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mit csinaljak, ha a dokino...

Mit csinaljak, ha a dokino nem irja fel nekem a tapszert, mert szerinte az nem jo?! De amugy semilyet se, mert szerinte a tapszer nem jo?!

Figyelt kérdés
Kisfiam 7honapos es elfordult a cicitol 6hosan,megjott es kb nulla tejem lett utana!Epphogy ejszakara eleg v reggelre.Hiaba a hozzataplalas a tej/tapszer kene,vettem recept nelkul de nagyon draga ezt nem birom...A bananosra meg azt mondta h azt vegkepp nem irja fel mert megszokja az izeket :/ nem az lenne a lenyeg?!
2015. nov. 11. 19:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó! mennyibe kerül recept nélkül a Humana 1-es és 2-es? Csak, mert nekem biztonsági okokból van itthon, de anyatejes a babám. Felírva 600 huf volt az 500 grammos. Köszi az infót, hogy ezt kiadják recept nélkül is, már csak a recept nélküli ára édekelne, mert a DM-es 1200 vagy 1300 azt hiszem. Ha olcsóbb a gyógyszertári Humana, akkor biztos azt fogom venni, ha majd kell egy éves kora körül.
2015. nov. 13. 21:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Az 500 grammos Humana 1 1200 Ft körül van, mivel 50% rá a támogatás. Tehát, ha receptre 600 Ft, akkor recept nélkül 1200 Ft. Én ilyen áron vettem mindig, de csak gyógyszertárban! Rossmann meg társaiban van már a 600 grammos Humana termékek is, az már drágább, 2 ezer Ft körül mozog. Úgy tudom, az 500 grammos majd megszűnik, ilyen Rossmann és társaiban már csak a 600 grammos új verzió van.
2015. nov. 13. 22:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Humana 2-es már drágább, ez ritkán van gyógyszertárban, üzlettől függően 2500-2800 Ft körül van. 2-esből én már inkább Milupát vettem.

Itt most vannak akciós Humanak nagyobb babáknak:

[link]

2015. nov. 13. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!