Voltam a háziorvosomnál, mert voltak panaszaim! Mikor elmondtam neki azt mondta csináljak egy tesztet mert szerinte terhesség! Nem kell vele meg várnom a menzi napját (ami 3 nap mulva lesz)! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vettem egy clearbluet,most csináltam meg de negatív!Akkor?2008. szept. 29. 15:04
1/4 anonim válasza:
várd meg a mensit és akkor tesztelj amúgy amíg nincsa akezedben poz teszt addig ne menj dokihoz
2/4 anonim válasza:
Szerintem, ha van panaszod, akkor nyugodtan fordulj orvoshoz! Feltételezem, nőgyógyászati problémád van, akkor menj nőgyógyászhoz, ne a háziorvoshoz!
3/4 A kérdező kommentje:
Háziorvoshoz mentem,mert más dolgaim is voltak,és elmondtam neki hogy ez van!!!Erre mondta hogy csináljak tesztet!
2008. szept. 29. 15:19
4/4 anonim válasza:
Még korai volt tesztelni, ismételd meg 3 nap múlva. Az már biztosabb eredményt mutat majd. A mostani negatívból még lehet pozitív. Minden nap nő a szervezetben a HCG szint, most még biztos minimális, ezért lehet negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!