Mit csinaljak, ha a dokino nem irja fel nekem a tapszert, mert szerinte az nem jo?! De amugy semilyet se, mert szerinte a tapszer nem jo?!
Ha nem indokolt, vagyis a baba/gyerek nem beteg, akkor 6 hónapos kor után nem kötelező felírni a tápszert a doki, akkor sem, ha amúgy nem ellenzi.
Te már vehetsz 2-es tápszert. Gondolom elkezdted a hozzátáplálást is. Hiába veszed meg olcsóbban, ha akkor sem eszi meg a gyereked. Próbálkozz, sokfajta van a piacon. Mindegyiket kiadják recept nélkül. Ha jól emlékszem, akkor a Tescoban nagyon sokféle tápszer van, a babános is, a Humana baby fitt, ha jól emlékszem a nevére. Ott azt is meglehet venni, de recept nélkül is ki kell adja a gyógyszerár is.
10 hónapos kortól vannak a 3-as tápszerek, azok között is sok az ízesített. A hozzátáplálással tudod csökkenteni a tápszer napi mennyiségét. Nem tudom, mikor kezdted a hozzátáplálást. Az én gyerekeim 4 hónaposan kezdték (tápszeres babák voltak), 7 hónaposan már csak reggel és este kaptak tápszert. Nappal kaptak tejpépet is. Igaz, az sem olcsó, de tejalapú. Igazából vagy megveszed teljes áron, mert nem köteles felírni a doki 7 hónaposnak tápszert, főleg nem 2-est, ha nem igényli valamilyen betegség, vagy orvost váltasz.
Mégis milyet vettél recept nélkül, ami olyan drága? Dm Babylove tápszere jó minőségű es nem horror az ára. Kb 1200 ft egy doboz. Ezt sem tudod megvenni???
Én nem hagynám a hét hónapis babámat tej nélkül, azaz tápi nélkül. Ha jól is haladtok a hozzátáplálással, akkor is legalabb napi háromszor kellene tápit innia, de inkább négyszer.
saját pénzből vettél tápszert...nem értem,ha felirják akkor kinek a pénzéből vennéd?
a dm-es tápszer amugy valoban jo,de tényleg ne az legyen a fontos h banános legyen,ha éhes megeszi a naturt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!