11honapos babám 7 kg. Nagyon lassan hizik.2900gmal született. Jo kedvű baba. Van valaki hasonlo cipöben?
Az 1 éves fiam 7600g volt, ő 2490 grammal született, időre.
Ma már 18 éves, 75kg...:)
3670 grammal szuletett, 1 evesen 7560 volt. Most lassan ket eves, kozelit a 10 kg-hoz.
Tudom, hogy nehez nem aggodni, de vannak lassan gyarapodo gyerekek. :)
Jelen! :( Éppen ma kaptunk beutalót gasztroenterológiára és neurológushoz.
Szept. elején lesz 1 éves a kisfiam. 7050g és 70cm. 38. hétre született 3040g-al és 47cm-rel. A neurológust nem is értem, hiszen, 2 alkalommal voltunk gyógytornásznál, én még adnék ennek a dolognak időt. Kúszik és megül, négykézláb hintázik és feltérdel, a sarkára leül, de nem mászik és nem ül fel.
Az én kislányom sem egy nagy baba, aggódom is érte egyfolytában.
Ő 7 héttel született hamarabb a vártnál, de így is 2300 grammal.
1 évesen 7,5 kiló volt, most 2 évesen 9,5. Mi jártunk és járunk is különböző vizsgálatokra, kivizsgálásokra, semmit nem találnak a háttérben, ami a kis súlyát okozhatná.
magan, vagy allami a gasztro ahova mentek?
Mi maganban voltunk. Ott van vervetel, meg a mi esetunkben tejmentes dietat irtak elo. Ekcemas volt. Azota sem jott ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!