Mit kellett megtennetek azért, hogy összejöjjön a baba,
aki aztán meg is született? Mennyit vártatok rá?
8 hónap sikertelen próbálkozás után ajánlotta a dokim, hogy szedjünk mindketten E és C vitamint. A következő hónapban nem, de a rá következőben megfogant a lányunk. Vagyis durván 10 hónap alatt jött össze.
Mondjuk érdekes volt, mert nem sokkal előtte halt meg édesanyám. Amikor mondták a kórházban, hogy el kell már búcsúzni tőle, akkor a fülébe súgtam, hogy elengedem, mert tudom, hogy el kell mennie, de akkor küldjön nekünk egy kicsi babát. Nem egészen egy hónappal később fogant meg a baba. Május 5-én halt meg anyukám, június 1-jén fogant a kicsi. Neki el kellett mennie ahhoz, hogy a mi babánk megszülethessen.
2015. márc. 18. 08:55
Sziia. 2013 decemberbe volt egy missed ab. Az a babó egy alkalomból jött össze csodálkoztunk is hogy de jó ilyen hamar összejött de nem tartott sokáig az örömünk :( Vártunk áprilisig (doki tanácsolta) 2014 április óta próbálkoztunk és most lett pozitív a teszt szombaton :) Eddig minden oké. Hétfőn megyünk dokihoz. Nagyon sokat tettünk érte sok-sok csalódást okozó hónap..megint megjött megint megjött..a vitamintól, a teáktól, a pózoktól, gyertyaállástól kezdve mindent bevetettük. És igen ez a bizonyos rágörcsölés...mindenki azt mondta azért nem jön mert...RÁGÖRCSÖLSZ! mikor ezt hallottam mindenitől feltudtam volna pofozni őket...könyörgöm ha akarsz valamit azt várod és azon jár az agyad h vajon megkapod e...És ebben a hónapban is ugyan úgy figyeltem magam gondoltam rá és tessék ha minden igaz itt van és rendbe lesz vele minden. Nagyon bízom benne :)
2015. márc. 18. 09:01
Mind a 4 terhességem a második próbálkozós hónapban sikeres volt.
2015. márc. 18. 09:39
nekünk 2.5 év alatt jött össze a baba. nem tettünk érte hogy előbb terhes legyek, stresszes munka, rossz táplálkozás, dohányzás. azt a nővérem elkezdte szedni a barátcserjét és abban a hónapban terhes maradt, nekem adta a maradékot. én peteéréstől szedtem kb 10napig, de menzim már nem jött meg. ez volt decemberben. ha megjött volna akkor januárban mentem volna kivizsgálásra, de így terhesgondozásra mentem :) nem tudom hogy a barátcserje segített, mivel elvileg 2-3 hónap kell hogy hatása legyen, de hogy a nővéremnek és nekem is pont akkor sikerült a baba...természetesen mikor pozitívat teszteltem azonnal változtattam az életmódomon. már 7 hós a fiam és imádjuk :)
2015. márc. 18. 09:40
Nekünk az első és a második baba elsőre,a harmadik 2 hónap után jött össze.Most 15 hetes vagyok a negyedikkel,Ő is azonnal összejött.Több már nem lesz.Semmit nem kellett tennünk.
2015. márc. 18. 09:51
Nekünk csak a lombik segített. 1 évig próbálkoztunk természetes úton, lazán, nem görcsösen, de nem jött össze. Akkor párom elment orvoshoz és kiderült, hogy szinte nulla az élő, mozgó spermáinak a száma. Azonnal belevágtunk a lombikba. A második beültetés sikeres volt, majd rá 2 évre szintén második beültetés sikeres volt. Tehát van egy majdnem 3 éves lányunk és egy 30 hetes lány a pocakomba. :)
2015. márc. 18. 12:41
4* voltam mar terhes és egy kicsi fiam van. Mindig szinte rögtön teherbe estem, mégis 3*vetéltem el.
25 évesen első babàra vàrva igazi szenvedés volt az az 1 év mire végre megfogant a pici fiam. Én a méhpempőre esküszöm, pozi teszttől a 13.héttig szedtem. Januàrban született meg a kisfiam, teljesen egészségesen . Ő a mindenem ♡
Veled mi újsàg kérdező?
2015. márc. 19. 07:11
8/10 A kérdező kommentje:
Én csak érdeklődöm még, nemsokára kezdünk mi is akciózni.
Bocs az offért!Szánalmas hogy lepontozzátok azokat,akiknek hamar összejött a baba!Csúnya dolog az irígység,szégyelljétek magatokat!Akinek nem inge...
2015. márc. 19. 12:00
10/10 anonim válasza:
Van akinek hamarabb összejön, van akinek nem.. Mi 4 éve próbálkozunk. Remélem kérdező nektek hamar összejön, de ha esetleg mégsem, akkor se adjátok fel soha.. :)
2015. márc. 19. 12:28
Kapcsolódó kérdések: