Előző etetésről megmaradt tápszert kiöntitek? Vagy hűtőben megmarad a következőre?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 11:54
1/12 anonim válasza:
Én mindig kiöntöttem. Nem ezen spóroltam.
Most vagy lesz baja tőle a gyereknek, vagy nem. Lehet, hogy semmi baja nem lesz tőle, de ha mégis? Én ennek a lehetőségét sem akartam megadni.
5/12 anonim válasza:
Nekiadtam a kutyának, macskának.
6/12 anonim válasza:
Hűtőbe tettem. Sőt én az éjjeli adagot este csináltam meg és azt hűtöttem. 3 tökéletesen egészséges gyerekem van :)
7/12 anonim válasza:
Ha sok maradt eltettem...
Még a kórházban is előre elkészítik és azt adják a gyerekeknek úgyhogy kétlem h lenne tőle bajuk.
8/12 anonim válasza:
Mindig frissen készítettem neki, ami maradt kiöntöttem.
9/12 anonim válasza:
Ha megmarad a tejeskávémból a fele, azt is kiöntöm:)
Én sem szívesen innám már meg, így a gyereknek is friss tápszert adtam. A maradék kakaókkal is így vagyunk.
6, 12 és 15 évesek.
egy korábbi
10/12 anonim válasza:
Ritkán maradt meg, de akkor kiöntöttem, és éjjel is frissen készítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!