Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Olcsóbb tápszer amiben van...

Olcsóbb tápszer amiben van kálcium?

Figyelt kérdés
vényre 2000 valamennyiért vettem, de szeretnék olcsóbbat, 11 hós, a tejitalban nincs kálcium.
2015. jún. 10. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Milupa junior 1-es tejitalában, ami egy éves kortól adható, abban van. Melyikben nincs? Elég hihetetlenül hangzik nekem, hogy ne lenne. Akármelyikre kerestem rá neten, mindben volt.
2015. jún. 10. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:

pont erre a tejitalra van írva, hogy A C D vitaminnal és ennyi, de lehet ne jól néztem

"Milumil Junior gyerekital 12hó+Milumil-Junior-1-gyerekital-natur-1-eves-kortol-600-g_HGYE Natúr, tejes íz A Milumil Junior 1 Pronutra+ formulája A-, C- és D-vitaminokat, nélkülözhetetlen tápanyagokat és klinikailag tesztelt prebiotikus rostokat tartalmaz (GOS/FOS 90:10). Vitamintartalmának köszönhetően hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. Napi két pohár (2x250 ml) Junior gyerekitallal – a kiegyensúlyozott étrend részeként – sokat teszel azért, hogy hozzájárulj gyermeked egészségéhez. Napi 2 pohár (2x250 ml) Milumil Junior gyerekital fedezi a kisgyermekek napi D-vitamin szükségletének 100%-át. A D-vitamin a csontok fejlődésének támogatásán túl a természetes védekezőrendszer támogatásában is szerepet játszik."

2015. jún. 10. 18:21
 3/8 A kérdező kommentje:
most látom, a milupát mondod :)
2015. jún. 10. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:
de abban is csak c vitamin van, meg vas..
2015. jún. 10. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Meg még huszonezer más dolog is van benne, csak nem írják rá nagy színes betűkkel. De itt van a részletes összetevők lista:

Laktóz (tejből), Sovány tejpor, Növényi olajok (repce-, napraforgó-, pálma-, kókusz olajok), Demineralizált savó (tejből), Galakto-oligo-szacharid (tejből), Szukróz, Tejszín (tejből), Savófehérje koncentrátum (tejből), Polifruktóz, Kalcium-karbonát, Trikalcium-foszfát, L-aszkorbinsav, Szójalecitin, Trimagnézium-dicitrát, Taurin, Nátrium-L-aszkorbát, Aroma (vanillin), Kolin-klorid, Vas-szulfát, Cink-szulfát, DL-alfa-tokoferil acetát, Nikotinamid, Kalcium-D-pantotenát, Pteroilmonoglutaminsav, Kolekalciferol, Réz-szulfát, Retinil-palmitát, DL-alfa-tokoferol, D-biotin, Tiamin-hidroklorid, Cianokobalamin, Piridoxin-hidroklorid, Kálium-jodid, Mangán-szulfát, Fitomenadion, Nátrium-szelenit

Van benne kálcium, és szerintem mindben van.

Milumil 1 gyerektital összetevői:

Növényi olajok (repce-, napraforgó-, pálma-), Sovány tejpor, Demineralizált savó (tejből), Laktóz (tejből), Galakto-oligoszacharid (tejből), Maltodextrin, Savófehérje koncentrátum (tejből), Frukto-oligoszacharid, Trikalcium-foszfát, Állati eredetű olajok (halolaj), Kalcium-karbonát, Trikálium-citrát, L-aszkorbinsav, Trinátrium-citrát, Szójalecitin, Magnézium-klorid, Kolin-klorid, Taurin, Nátrium-L-aszkorbát, Aroma (vanillin), Vas-szulfát, Cink-szulfát, DL-alfa-tokoferil-acetát, Nikotinamid, Kalcium-D-pantotenát, Pteroilmonoglutaminsav, Réz-szulfát, DL-alfa-tokoferol, Retinil-palmitát, D-biotin, Kolekalciferol, Tiamin-hidroklorid, Piridoxin-hidroklorid, Kálium-jodid, Mangán-szulfát, Fitomenadion, Nátrium-szelenit

Ne csak a kiemelt összetevőket olvasd el, hanem a részletes listát. Milupa 1-ből napi 500 ml, azaz fél liter a napi kalcium mennyiség 120%-át fedezi.

2015. jún. 10. 18:31
 6/8 A kérdező kommentje:

a felsoroltak nem tudom mik

mindenesetre vettem Babylove-osat(2-es), érdekes, de több benne a vitamin, mint a Milumilben(2), vagy Bebában(2).. mindhármon van táblázat ahol a vitaminmennyiségek vannak

a babylove-osban magas a B vitamin szint

2015. jún. 11. 09:43
 7/8 A kérdező kommentje:
de köszönöm a segítséget
2015. jún. 11. 09:45
 8/8 A kérdező kommentje:
*tápszert vettem
2015. jún. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!