Tápszer és tejpép. Tejpépet lehet iratni receptre? Mennyivel olcsóbb? beba ha pro1 tápszert használunk van ennél olcsobb? muszály egyáltalán a HA? Melyik a jó és olcsó tápszer, tejpép? Nem sajnálom tőle a bebát csak érdekelnek az árak.
Tejpép úgy tudom nincs receptes változatban.
1 éves korig kb. jó a HA
Utána gyakorlatileg bármelyiket lehet, ahol épp, ami akciós. Olcsó...ha akciós a milupa, vagy a dm-es.
Szerintem is orvos függő.
A mienk felírta receptre a tejpépet, de azt mondta, csak a HA vaníliásat lehet, tápszerből pedig a BEBA HA először a startot, utána a Pro2-t. Hallottam ismerősöktől, hogy az ő orvosuk 6 hónapos kor után már sem tápszert, sem tejpépet nem volt hajlandó receptre íratni.
Ha nem allergiás vagy allergia-gyanús a babád, akkor nem "muszáj" a HA-sat adni, az minden márkából drágább. Én adtam laktózmenteset is a gyerekeimnek, mert azt olcsón tudtam szerezni. Viszont vannak válogatós gyerekek, vannak, akik csak egy fajtát hajlandóak megenni, szóval ki kell próbálni. Amúgy a nem HA-snak kicsit jobb az íze szerintem, mint a HA-snak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!