Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » A Babylove (dm) 2-es tápszer...

A Babylove (dm) 2-es tápszer nektek is csomósodik? Ok, hogy olcsóbb, de ennyi a "minőség"?

Figyelt kérdés

gondoltam kipróbálom, de így elbizonytalanodtam. ugyanúgy készítem, mint a régit, de ezt még el is kell kevernem kiskanállal, különben csomós marad, leülepszik az üveg aljára. így a babám nem tudja rendesen inni, mert eldugítja a cumisüveget, és mivel viszonylag sok marad az alján, nem is annyi a tápértéke.

2014-ig jó, szóval nem most fog lejárni a szavatossága.

Csak én jártam így, vagy másnak is van hasonló tapasztalata?

2013. aug. 22. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Mi a 3.at használjúk nekem is csomosodik mert sürü!

A 2-es még nem annyira de az szerintem legalábbis!

Probáld meg hogy adagoló kanalanként kevered vagy eggyel kevesebbet raksz bele! Én a 210 vizhez 5 kanálal rakok igy jó de valamikor igy sem! A süritö anyagtól csomosodik szerintem!

Persze ha nem vagy biztos kérdezd a védönöt!

2013. aug. 22. 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem csomósodik. Mondjuk én úgy csinálom, hogy a víznek a felét melegítem (jó melegre), bele a tápszer, jól összerázom, majd a víz másik felét hozzáöntöm (ez már nem meleg, hanem szobahőmérsékletű víz), így pont iható lesz a hőmérséklete és nekem nem is csomósodik össze. Én meg vagyok elégedve a Babylove tápszerekkel.
2013. aug. 23. 07:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem sem csomósodik, bár még az 1 es tápszernél tartunk :D
2013. aug. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!