Hogyan tudnám elfogadtatni kislányommal a tápszert?
Kislányom 2,5 hónapos, és idáig csak anyatejet kapott.
De egyre kevesebb a tejem napról-napra, mindenképpen pótlás kellene.
Viszont nem hajlandó a tápszert meginni, már teljesen kétségbe vagyok esve. Kétfajta etető cumival is próbálkoztunk. Mit tanácsoltok, más is volt ilyen helyzetbe?
Kicsit off, de én is ebben vagyok benne éppen, 5 hónapos a kislányom. Már kb 3 hónapos kora óra próbálkozom mindennel, de semmi eredmény. Mam-os, és Avent cumin, és három féle tápszeren túl vagyunk. Már pohárból is próbáltam. Nem derült ki számomra, hogy a tápszer, vagy a cumi nem kell neki. Holnap jön a csőrös pohár próba, ha minden kötél szakad, akkor a szoptanít. A hozzátáplálást elkezdtem, így a fogyása megállt, de folyadékot nem tudok eleget belediktálni.Már azon gondolkodtam, belekanalazom.
Nekem azt mondták, folyamatosan próbálkozzunk a cumikkal, és szerintem a pohárból ivást is gyakorolni fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!