Milyen kreatív ajándékot készíthetnénk kislányommal
az óvónéniknek és a dadusoknak Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tippeket várnék, ti miket csináltatok az előző években, illetve honnan meríthetnék ötletet?
2014. dec. 3. 09:19
1/10 anonim válasza:
Só-liszt gyurmából karácsonyfadísz kifestve. Én még nem próbáltam, de szerintem idén nekiugrunk.
2014. dec. 3. 10:23
2/10 anonim válasza:
Attól is függ hány éves a kislányod. Mi idén gyertyát díszítünk decoupage technikával. De az én lányom már 5 éves. Lehet esetleg még mézeskalácsot sütni, celofánba becsomagolva odaadni. Vagy mi a hétvégén porcelángyurmából készítettünk díszeket, amiket aztán a kislányom csillámporral kidíszített. Egy ismerősöm befőttes üveget díszített üvegfestékkel a kislányával és saját készítésű mézet tesz bele. Ezek jutottak most hirtelen eszembe. :)
Ez tényleg jó ötlet: szódabikarbónás karácsonyfadísz! Én is most kaptam meg a "receptjét" egy másik anyukától! De én csak az itthoni fára gondoltam... :D A karácsonyi listáról kipipálva óvó- és dadanéni :D
Száríts le narancs és alma szeleteket, aztán fűzd fel egy drótra felváltva ízlés szerint: alma-narancs-gyöngy, tetszőleges sorrendben és hosszúságban, köss a tetejére egy masnit, ez is tök szép.
Fűzzetek szalag-gyöngy karácsonyfát (keress rá a neten)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.