Javaérszt tápszert eszik,11 hós. Mi lesz így a bölcsiben? (az 500 ml napi adag miatt eszi, lentebb részl)
újabban a baba, kb 4-5 napja, nem szívesen issza a tápszert, de mivel meg kell lennie napi 500 ml-nek(és nem tejalapú étkezésnek)ezért napi többször kell adnom, normál étel helyett. amivel úgy néz ki hogy szinte csak az ebéd van kiváltva. igazából elég lenne napi 3 szzor kapnia tápszert és kétszer normál ételt, de volt,nem is egyszer hogy nem akart pl vacsorázni, így kimaradt az esti tápszer, tehát inkább etetem napi 4 szer tápszerrel, biztos ami biztos alaponnem
korábban gondoltam a viharos idújárásra, itt írták, hogy más babája is étvágytalan, inkább alvósak.
de már süt a nap...
mindjárt szeptember megy bölcsibe, ott gondolom nem csinálnak neki tápszert, amúgy meg mikroellenes is vagyok..
Tejalapnak kell 500 ml-nek lennie nem a tápszernek magában. Egy ekkora gyerek ilyenkor szinte csak reggel este eszik tápszert.
Bölcsiben 1.5 évesnek meg biztos nem fognak tápszerezni. De attól te még reggel este zudsz neki adni.
tejnek v tápszernek kell lennie 500 ml / nap..
igen én is látom olvasom, hogy ekkora gyereknek tényleg reggel - este kellene tápszert/ anyatejet ennie..
remélem bölcsiig rendeződik magától, mert én tehetetlennek érzem most magam, addigra betölti az 1 évet simán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!