Hogyan szamoljam ki, hogy mennyi adag a megfelelo neki?
Figyelt kérdés
2 es fel hetes kisfiam 3 orankent eszik es ejszaka is felebred 2szer.4 es fel kilo ,tapszeres baba.2014. máj. 18. 14:27
1/4 anonim válasza:
Mindig a dobozon lévő adagolás szerint készítsd el a tápit, az életkorának megfelelően!
2/4 anonim válasza:
bocsi első de ne hallgass rá kérdező... én fiam is többet evett mindig mint ami a dobozon életkori adat meg van adva... ha éhes még, akkor úgyis vagy a kezét tömi a szájába, vagy sírdogál.. én fiam 5 hetes és 2 hetesen is volt hogy megette a 120 ml-t, máskor csak 80-at.. össze-vissza mikor mennyire volt éhes :) mi felnőttek sem eszünk mindig ugyanannyit... szóval ne életkorhoz és súlyhoz kösd hogy mennyit egyen, hanem hogy mennyit kér :) tudja ő nagyon jól mennyire éhes.. bízz a pici fiadban! :)
3/4 anonim válasza:
Amennyit akar enni. Kiinduló pontnak jó a dobozon lévő mennyiség, de ha ő többet szeretne, akkor had egyen. Én nem biztos, hogy mindig adott mennyiséget eszik, van, hogy többet van, hogy kevesebbet. Az én fiam mindig jóval többet evett, mint ami a dobozon szerepel adag, mégis éppen hogy csak hízta a minimumot. Rám ütött, én is ilyen vagyok, sokat eszek, mégis alig hízok. Jah és ennyi idősen az én fiam is még kétszer (néha háromszor) evett éjszaka. Ezt a szokását a hozzátáplálásig el sem hagyta.
4/4 anonim válasza:
En is eleinte paraztam eleget
Ne nezd a dobozt. Az en fiam most 1 honapos es o is van amikor megeszi a 130-at maskor csak 100-at es o is felkell ejszaka legalabb 2 szer.
Bizz a picurkadban. Ok tudjak, hogy mennyi esik jol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!