Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Milumil pepti 0+ mennyi egy...

Milumil pepti 0+ mennyi egy adag egy étkezésnél?

Figyelt kérdés

azt tudom, hogy 30ml 1 kanál ez rajta van.

de az nincs, hogy mennyi kell egyevésre adni egy x hós hetes babának.

2014. ápr. 30. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Mekkora baba?

Egy számítási mód: kgx150=napi össz kaja, elosztod az evések számával, így kijön mennyi kell egyszerre.

pl. 6 kg baba, 6x eszik egy nap

6x150=900 ml, osztva 6-tal 150 ml egy étkezés.

Ez egy átlag.

2014. ápr. 30. 10:45
 2/6 A kérdező kommentje:
5030g és 6000g
2014. ápr. 30. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:

6szor esznek egy nap

a te számitásod pont jó a 6 kilósra, és ő pont 150et eszik!!!

de olvastam több helyen erről a tápszerről, hogy 60-akat adnak a gyereknek és ha még látják hogy kell még 60at

nem értettem miért nincs egy fix adagolási utmutató

2014. ápr. 30. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még ilyet nem hallottam, bár az én lányaim is ezt ették, de pontosan ugyanaz vonatkozik rá, mint bármelyik más tápszerre.
2014. ápr. 30. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Mit nem értesz???

Míg a beba tápszeren rajta van a táblázat, hogy pl 3 hós gyereknek napi hányszor menniyt kell adni, ezen nincs rajta.

Ha egy olyan ember veszi a kezébe akinek még sose volt gyerek a kezében, az pl honnan tudja menniyt kell adjon neki???

2014. ápr. 30. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy szó val nem írtam, hogy nem értem és még csak nem is az adagra válaszoltam, hanem arra hogy 60 ml majd mégegyszer 60 ml, mert szerintem ez a értelmetlen és erre írtam, hogy ugyanaz vonatkozik rá, mint bármelyik tápszerre. Normálisan válaszoltam, erre most úgy érzem , mintha hülye lennék.
2014. ápr. 30. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!