Van olyan akinek nem szopott jól a babája, ezért fejt es cumisuvegbol adta a tejet? Meddig lehet ezt csinálni? Ha fejek sűrűn, minden etkezesnel, akkor kihúzható így legalább 6 hónapig?
Persze, sikerulhet. Elsosorban attol is fugg, hogy alapbol mennyi a tejed. Nekem boven volt szerencsere, igy 6 honapos koraig kizarolag anyatejet kapott a kicsim cumisuvegbol. Aztan kezdett apadni lassan, majdnem 8 honapos koraig fejtem.
Sokszor nagyon faraszto volt, sokkal nehezebb volt meg tobb munka is volt vele, de kibirtam :)
Egyebkent azt mondjak, hogy a fejessel nem termelodik annyira a tej, ezert irtam, hogy alkati kerdes is. Olvastam olyat, hogy volt akinek rovid ideig volt igy teje.
En ha szoptathattam volna meg ma is lenne tejem. Lassan 1 eves a kicsi... :)
Barátnőm mindkét gyereknél így csinálta. Csak fejt, és üvegből kapták a gyerekek. Az elsőnél tele volt a fagyasztó anyatejjel. :)
A másodiknál megcsináltatta a szükséges vizsgálatokat, és anyatej leadó lett. Több decit adott egy kislánynak úgy, hogy az ő fia is csak azon élt. :)
Köszi az újabb válaszokat. Lansinoh affinity pro gépi mellszivom van, tudok vele egyszerre két mellet is fejni. Nagyon jó, es gyors...
Ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!