10hòs gyereknek lehet már adni tejitalt? Vagy hány hòs kortòl ajánlott?

Figyelt kérdés
A humana baby fittet eszi. A banànost. Pròbàltam tenni a kèsz tàpszerhez jakaóport, de a nem valami jó ìze van a banàn miatt. Lehet màr ilyenkor valami tejitalt? Vagy valakinek valami praktika, tanàcs?
2015. jan. 22. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Tejitalt majd csak 1 éves kor után lehet adni. Én a kakaóval is várnék a helyedben. Egyenlőre teljesen jó amit most iszik
2015. jan. 22. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
12 hós kortól lehet adni tej italt . De mi a probléma ? Nem eszi a tàpszert ?
2015. jan. 22. 12:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem igazàn eszi a tàpszert.. mintha nem izlene neki.. vagy nem is tudom savanyìt tőle. Eddig pedig megette
2015. jan. 22. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
10hos koratol nem volt hajlando tapszert inni a lanyom. Igy attertunk a tejitalra. Gyerekorvosnak is emlitettem es a vedononek is,e gyikojuknek sem volt kifogasa ellene. Igy azt itta jo ideig. Mar 2 eves most egyiket se issza mar.
2015. jan. 22. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:

a 3-as tápszert nem szokták szeretni a babák, próbáld meg újra a 2-est, ha azt szerette illetve keverve.

Nekünk ezt a gyerekorvos tanácsolta, mert 9 hótól váltottunk 3-ra és az enyém sem ette először. Már szereti, 10,5 hónapos.

2015. jan. 22. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!