10 hónapos babámnak adhatok junior tejitalt?
Ha jól tudom, a tejitalt 1 éves kortól ajánlják. De lehet rosszul, azt nem kapott soha a fiam. Viszont kaptunk mintát, pont olyan amúgy, mint a tápszer, mármint ízre, ugyanúgy nem kellett a fiamnak, mint a tápszer.
De amúgy ha eszik tejterméket és tejpépet, akkor nem kell neki külön tápszert adnod!
A fiam 7 hónapos korától nem ette meg a tápszert, a végén már hányt tőle, nem is kapott. Tejpépet szerette, ette, illetve 9-10 hónapos kora körül bevezettem neki a tejtermékeket, tejkészítményeket és úgy volt meg neki a napi mennyiség, amire szüksége van.
Szóval nem kell neki a tápszer. Amikor tápszert adnál, csinálj helyette neki tejpépet. A tejpép is ugyanazokat a dolgokat tartalmazza, mint a tápszer, csak szilárd állapotú, nem folyékony. Ugyanúgy megkap minden fontos dolgot azzal is.
Szóval ha nem kell a tápszer, ne erőltesd.
Ő már nem baba, már ovis, csak leírtam, hogy mi is jártunk ebben a cipőben.:)
Igazából ami tejterméket kapott, szeretett, az a joghurt, tejföl, sajt, krémtúró, puding, tejdesszertek, nyilván volt amelyiket ételben, volt amelyiket ugye kenyérhez, volt amelyiket magában, attól függ, hogy miről volt szó. És 1 évesen pedig bevezettem nála a tehéntejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!