Milyen tápszert adjak 2 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
2 hónapos babám először milupa 1et kapott amitől nem volt széklete. A gyerekorvos átváltott milumil 1 optimára,de még mindig semmi. Azt mondja át kell állni a szervezetnek ami pár nap. Mi pedig már több mint 1 hete használjuk ezt a tápszert. Tápszer baj lehet? Vagy valami más? Milyen tápszert próbáljak?2014. máj. 24. 14:58
1/6 anonim válasza:
Milumil Fermentáltat, vagy a Nestlé Lactogen Harmonyt ajánlom. Mi ezt a kettőt használtuk. Mindkettő szorulásos, bukós, székrekedéses, vagy hasfájós babáknak való. Áruk is nagyon jó, 945ft/doboz, 1 doboz 800g, és 1éves korig felírja a doki receptre. NEkünk nagyon bevált, én babámnak sem volt 6 hétig széklete, gondolhatod. Mióta ezt eszi, azóta napi többször is van.
2/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget! Hetek óta küszködünk a kakival,csak akkor van széklet ha glicerines kúpot dugok fel neki vagy hőmérőzöm.
(ment a zöld kéz)
2014. máj. 24. 15:23
3/6 anonim válasza:
Mi kezdtünk a Beba Start Ha-val. Ettől zöldet kakált, és szegény olyan büdiket eregetett, egy hagymásbabot evett felnőttet lepipált. Akkor váltottunk a Milumil 1-re. Ez sem volt túl jó a pocaknak, akkorákat bukott, hogy néha minden kijött. Aztán nekünk is a Nestlé Lactogen Harmonyt ajánlották. Én ezzel már szkeptikus voltam, de azért felírattam a dokival, mondván, 900 Ft-ért megér egy próbát. Ez az, ami bevált. Van széklet rendesen, sűrű, tehát jól is lakik, nincsenek óriási bukások, nincsenek szélgondok. Próbáljátok ki, mert 900 Ft receptre.
4/6 anonim válasza:
Mi Humana Ha startot adtunk a fiúnknak, és kb. egy hétig volt küzdelem a kakival. Már pont váltani akartunk, amikor azonban beállt a rendszer, és minden nap lett küszködés nélkül kaki.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! Hétfőn iratni is fogok fel a dokival. Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2014. máj. 24. 17:21
6/6 anonim válasza:
nálunk csak a fermentált vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!