Nestlé Lactogen Harmony tápszert adhatok az 5,5 hónapos babámnak?
Eddig Humana Digest Plus-os tápszert ittunk a hasa miatt, de most a doktornőnk erőlteti a a Milumil-t. Nem nagyon eszi, a hasa is fáj tőle.
Kaptunk ajándékba egy Nestlé Lactogen Harmony tápszert még mikor pici volt, és az is kifejezetten hasfájós, pukizós babáknak van.
Viszont a doki állandóan azt hjtja, hogy nem adhatok neki, mert nem HA-s.
A Humana sem volt az...amit Ő írt fel....
Elég fura doki, nem igazán bízunk meg benne, eddig is mondott már hülyeségeket.
Megkóstoltassam vele, vagy sem?
Már hetek óta eszünk minden bébiételt, ami 4-5 hós babáknak van...már husisat is. Nagyon szereti és semmi baja tőle....
Akor ti már 4 hónaposan ettetek Harmony-t? És szereti?
Lehet akkor holnap én is kipróbálom...ha van tőle kaki, semmi baj nem lehet....
1-es vagyok!Igen 4 hós korától eszi azt, most 10 hónapos. Semmi bajunk nemvolt vele, sőt! Szorulásos volt nagyon a fiam, szerintem 2 nap után, hogy ezt kapta,megszűnt minden poci baj. :) Addig csak hőmérőzve tudott kakilni. Egy baj van vele, hogy nagyon oda kell figyelni mikor kevered, mert nagyon össze tud csomósodni. Én úgyszoktam, hogy 2 kanalanként összerázom.
De ha már ennyi mindent eszik a babád, akkor meg főleg nem kell már HA tápszer.Szerintem próbáld ki nyugodtan!
Köszi a tanácsokat, ma reggel ki is próbáltuk...ízre biztos nem volt rossz, mert szó nélkül megitta az egészet...a többit majd meglátjuk.
Már csak azt kell kisütnöm, hogy adom be a dokinak, hogy ezt írja fel, mikor ő kifejezetten tiltotta. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!