Milyen tápszert vegyek 9 hós babámnak?
Eddig csak anyatejet kapott.De sajnos úgy látszik már nincs több a cicimben.Már 1 hete folyamatosan csökken.Mára már nem is duzzad a mellem.Kicsi,és olyan mint egy kilyukadt tejes zacskó.Fogalmam sincs milyen tápszert vegyek neki.
Ti mit használtok?Nektek mi vált be?
10 hónapos a babám, és a Dm-es Babylove 2-es tápszert eszi. Nekünk ez vált be, szereti és rendben van a pocija is tőle. Jól oldódik, és az ára is jó.
Amit még szívesen eszik, az a Humana baby fit banános tápszer (ettől viszont picit székrekedéses, de kinek mi válik be).
Tényleg egyre gondoltunk. :)
A 3-ast mi még nem próbáltuk, mert egyelőre jól lakik a 2-es tápszerrel is, de lehet, hogy veszek egy dobozzal belőle. Ugyanolyan az íze, mint a 2-esnek, csak sűrűbb az állaga?
Köszönöm.
Vettem ezt a banánosat.De gondoltam,hogy nem fogja megenni.
Nagyon cicis,és eddig csak anyatejet kapott.
Mihelyst megérezte az ízét köpte ki.Öklendezett,nem fogadta el.Mit csináljak?Mivel próbálkozzak?
Első vagyok.
Esetleg próbáld ki a dm-es tápszert. Mivel ez natúr, lehet, hogy közelebb áll az íze az anyatejhez. Vagy esetleg másik cumisüveg?
Tudom, hogy nehéz, nekem 3 hónapos korában már muszáj volt pótolni az anyatejet tápszerrel, 5 hónaposan pedig teljesen tápszeres lett a babám. Sokat szenvedtünk, amíg végre elfogadta a tápszert (nem tudom, hányadik fajtánál jártunk már), és a 3. fajta cumisüveget vettem meg, amiből végre hajlandó volt enni.
MAM cumisüvege van.Abból iszik már születése óta mindent.
Nem hiszem,hogy azzal lesz a gond.Inkább csak az hogy anyatejhez szokott,ez az ízvilág pedig nem tetszik neki. :(
Akkor veszek másik fajtát,hátha az bejön majd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!