Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 15 hós oltás után hány napig...

15 hós oltás után hány napig lehet baja a gyereknek?

Figyelt kérdés

Ma vagyunk a 9. Napon és belázasodott estére a gyerek 38,5fokot mértem kapott kúpot és most szépen megy lefele.

Ez az oltás lehet?? Vagy a foga?? Vagy mi??

2015. jan. 21. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az oltás! 7-11 nap után jelentkezik. Ha bepöttyösödik az is normális! Kisfiam ma 2 hete kapta meg, eddig semmi tünet nem volt szerencsére.
2015. jan. 21. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk a múlt héten, a 8. napon este kezdett belázasodni a kislányom. Mivel ment aludni így nem vártam meg a végét, 37,9-nél adtam neki lázcsillapítót. Másnap már semmi baja sem volt, pöttyök sem jelentkeztek. Tuti az oltás mellékhatása volt.
2015. jan. 21. 20:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Más baja nem lehet?? Úgy értem komolyabb??

Holnap utaznánk el,már jegy minden megvan. Merjek elindulni??

2015. jan. 21. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudni. Lehet, hogy lemegy a láza és ennyi volt, lehet hogy 3 napig lázas lesz. Vannak akiknél komolyabb mellékhatások jelentkeztek. Ez a gyermek immunrendszerétől függ. Én Cebion cseppet adtam a fiamnak oltás után, de nem garantálom hogy amiatt nem jött ki rajta semmi. Reggel meglátod milyen állapotban lesz, ha nem lesz lázas akkor az jó jel.
2015. jan. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!