Mennyi idô amig a baba pocija átáll az új tápszerre?
Figyelt kérdés
A régitôl ( Beba Ha Start) fájt a pocija, rengeteget pukizott, erôlködött, tekergett. A kakija sötètzöld ès nagyon büdös volt. 1 napja kapja a Milumil Ha Start Optimàt, a kakija már sàrga, de nyàlkàs, ès mèg mindig sok a puki, tekergès.2015. jan. 7. 16:47
1/1 anonim válasza:
Gyötrelmes, hosszabb időszak ez, de tapasztalatom szerint lehet könnyíteni rajta. Olvasom, hogy mit használsz, én úgy vettem észre, hogy ennél van optimálisabb megoldás is. Ideírom az internetes címét:
Olvass bele, ha gondolod. Sokkal kevesebbet erőlködtek a szedésével az ikerlányaim, a fiam meg kifejezetten tünetmentessé vált. Nagyobb patikákban beszerezhető. Ugyanakkor, meg kell mondanom, piszok drága. Majd hanyatt estem, amikor a patikus megmondta az árát. Nem tudom, mainapság mennyibe kerülhet, a fiam két éve szedte, de már akkor 10 ezer forint volt a legkisebb adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!