Hogy etetitek meg a babat ha nemtudod megmelegiteni a tapszert es ehes a baba? Legyszi, valaszokat!
A helyzet az hogy 2 hetesek es 1 naposak vagyunk de mennem kellene bevasarolni es a gyerekorvoshoz is hogy irassak a picinek tapszert, mert sajnos nincs tejem.. :((
Es kb 20 perc mire be gyaloglunk a varosba es meg itt is ott is telik rajtunk az ido.. es ha ehes a pici.. ilyen hidegben akar h meg melegitem a tapszert neki, kifog hulni.. mit tegyek h ha ehes lesz az uton?
Legyszi valaszoljatok!
Koszi elore is a normalis valaszokat!! :)
Etesd meg otthon,mielőtt indultok.Akkor biztos nem lesz éhes menet közben.2 hetes, tehát kb. 3 óránként eszik,annyi idő alatt meg gondolom hazaértek.
Vagy tedd termoszba,ha van és vidd el abban.
Én mindíg két cumisüveget vittem magammal, az egyikben a kimért tápszer van, a másikban tűzforró víz.
Van egy üveg tartóm (DM-ben, Rossmannban is láttam már ilyet, kb 2000 Ft-ért) ami belülről ilyen fém színű, melegentartó anyag, abban viszem magammal. Még sohasem hűlt ki órák alatt sem, sőt volt hogy még hűteni kellett a vizet a tél közepén.
Koszonom szepen mindenkinek a valaszt!
:)
Hat majd meg etetem mielott indulunk, es meg viszek is magammal..
fo a biztonsag! :)
1. lehetőség: egyik cumisüvegben a kimért por, a másikban viszed a forró vizet. Ha kell, csak bekevered.
2. lehetőség: külön tartóban viszed a kimért port, üres üveget és termoszban a forró vizet. Ilyen esetre nálam mindig van/volt 2 dl-es babavíz, hogy tudjam hűteni, ha kell.
3. lehetőség: simán viszed a babavizet, kimért port és ha megéhezik a baba, beültök valahová, vagy étkezde részen megmelegítteted a vizet.
Nyaraláskor, vagy elcsúszott ügyintézéskor mi is megkértük a kajásoknál dolgozókat, melegítsék meg, mindig mosolyogva megtették, soha, senki sem utasította el a segítségnyújtást.
Ha plázába mész, ott szokott lenni baba-mama szoba vagy pelenkázós helyiség, ahol van lehetőség melegíteni is.
Előre bekeverve sosem vittem tápszert, mindig féltem, hogy lejár a két óra, odaadhatom-e még, biztos, hogy jó-e... Inkább a három lehetőség egyikét alkalmazom.
Koszonom a segitseget! :)
az a baj ez eleg kis varos igy plaza meg ilyesmi nincs sajnos..
de megoldom mostmar kaptam szerencsere toletek eleg segitseget! :)
Koszonom szepen mindenkinek a kedvesseget! :)
Puszi csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!