Mennyit egyen egy 2 hónapos baba?
A 7 hetes kislányom 120 ml-t (néha 140-et) szopik/eszek vegyesen.
Sem a védőnő, sem a doktornő nem szólt, hogy sok lenne vagy sokat hízna.
Egyébként tényleg érdemes kevesebb tápszert készíteni és pluszba csinálni, ha kér még. Így elég sokat csinálsz feleslegesen és öntheted ki utána.
150 az sok szerintem. Az en lanyomnak 2 honapos koraban 90 vizhez csinaltam a tapszert, abbol kb. 100 ml jon ki. Es az eleg is volt, 3 orankent evett.
Szerintem probalj kevesebbet csinalni, ha ehes meg ugyis jelzi.
de azt is nézzétek hogy csak 5x eszik, tehát nem 3 óránként, és éjszaka nem kel fel. tehát szerintem semmi baj nincs vele. ha nem bukik ki nagyobb mennyiséget kaja után és nem fáj tőle a hasa akkor kell neki annyi. kedves 3as,
4es, 5ös, 6os...nektek lányotok van, a kérdezőnek kisfia. nem hiszem hogy egyformán eszik. fontos hogy mekkora, mert míg egy 2 hónapo 4kilós kislánynak aki 3 óránként eszik elég a 90-100ml, addig egy 5kilós fiúnak kellhet a 120-140ml is.
az én fiam is sokat evett. az első hónapban normális adagot, azt hirtelen többet mint az előírt, de nem érdekelt, azt 2-3-4hónaposan tartotta is a 120-150ml-t 3-4óránként, most 2-3napja igényli a 180ml-t 4-4.5 óránként.
kérdező, ne zavarjon hogy ennyit eszik. tudja ő mennyi kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!