Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Szeretnék tanácsokat kérni!...

Szeretnék tanácsokat kérni! Mennyit kellene ennie?

Figyelt kérdés
1hós és 1hetes kisfiam van. Milumil tápszert eszik. 120ml vízbe kell 4kanál tápszer ennyit eszünk most. A gond az, hogy az eddigi 3órákat nem tudom betartatni. Van, hogy 2óra múlva újra adnom kell neki, mert sír és keresi a cumit! Van olyan is, hogy adok neki és épp hogy 40ml-t megeszik ès már alszik is, de olyan is van hogy megeszi a 120 ml-t ès még keresi. Avent hasfájás elleni cumink van, elèggé elfárad evés végére. Ès hasfájósak is vagyunk. Az lenne a kérdésem, hogy mennyit adjak neki és milyen időközönként? 4500g.

#Tápsze
2014. dec. 27. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor keresi még kínáld forralt vagy bébivízzel.Ha ezután is akkor adj még tápszert nyugodtan és akkor amikor szeretne.Tápszerrel se lehet túletetni hidd el ha figyelsz a jelzéseire.Lehet hogy 150 mlt enne de lehet csak 10-el többbet mint mit készítesz vagy csak szomjas.A tápszer nem annyira szomjoltó mint az anyatej.Én cukor nélkül adtam neki édeskömény teát tejcsi után és 120-150 mlket evett akkoriban de volt hogy csak 60-at.Ne órára etesd hanem figyeld a jelzéseit(nyújtogatja a nyelvét, halkan majd szépen egyre hangosabban kezd sírni)
2014. dec. 27. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egy hete folyton sír és nem tudom, hogy miért. Eszik ha adok neki de félek, hogy nehogy baj legyen.
2014. dec. 28. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha egy hete sír akkor hasfájás és az ellen tenni kell de írtad is.Nekünk is egy hónaposan kezdődött és 3 hónaposan el is múlt.Nekünk espumisan vált be minden étkezés előtt.De lehet tápszert kellene váltanotok.Beszélj a dokitokkal védőnővel mit ajánlanak.Ha sokszor eszik az csak növeli a hasfájást
2014. dec. 29. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!