Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Kisággyal kapcsolatban szeretn...

Kisággyal kapcsolatban szeretnék kérdezni, tanácsokat kérni?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik fajtát válasszam? Nagyon tetszik ez a fajta a sok funkciója miatt: [link]

És még ezt is nézegettem: [link]

Ami fontos lenne Nekem, hogy mivel kicsi a szoba, így több mindent beletudjak pakolni a szekrény és az ágyneműtartó részébe, valamint sokáig jó legyen majd a kicsinek...:)

2014. aug. 22. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez tetszik :) Jó hogy ilyen multifunkciós, bár elég drága. Az első szimpatikusabb, nem tudom hogy miért. Van benne jó sok hely, és kiságy és ifjúsági ágy is egyben. Ha tudtok rá ennyit szánni, szerintem vedd meg.
2014. aug. 22. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát én jobban az első fele húzok, nekem is az tetszik jobban...:) Igen az ára kicsit borsos, de mivel anyósomék állják, így az nem gond..:D
2014. aug. 22. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, hasonló azokhoz, amit linkeltél, csak ennek nincs fiókos része, én fonott kosarakat tettem bele:

[link]

Az ágyneműtartóba mi a babakádat raktuk, de még más is fér mellé:)

2014. aug. 22. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó az is amit küldtél, mert sok mindent eltudsz pakolni benne..:) Mondjuk én szeretném ha tovább is tudná használni majd, úgyhogy azért nézegettem a kombikat..:)
2014. aug. 22. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Erről is levehető a rács, úgyhogy sokáig tudja használni majd :) Persze valószínűleg inkább venni fogunk neki egy sima ágyat, majd ha eljön az ideje.
2014. aug. 22. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!