Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Tudtok nekem olyan tápszert...

Tudtok nekem olyan tápszert ajánlani ami jó és olcsó?

Figyelt kérdés

Kakiproblèma miatt köszönöm előre is

8 hetes a babám

2014. nov. 25. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Lactogen harmony
2014. nov. 25. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt akartam ma feliratni a dokival ès közölte nincs a gèpben èn nem tudjs kiirni
2014. nov. 25. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
dm-es babylove bio tápszer
2014. nov. 25. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig a Lactogen harmonyt 1 éves korig felírják, én is ezt kértem mindig, nagyon olcsó tápszer.
2014. nov. 26. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, a Lactogen Harmony csak felíratva olcsó, amúgy drága, de valóban jó tápszer.

Humana Digest Plus jó székrekedésre, ha az van a babádnak. Kb. 1300 Ft egy doboz, igaz sajna csak 300 grammos, így nem valami olcsó, de talán segíthet. Vagy Milupa Fermentált tápszer, ha még kapható, felíratva úgy tudom ez is 800 Ft körül van és 800 grammos.

2014. nov. 26. 09:37
 6/6 H_Vivien ***** válasza:
Én Milumil 1 Optima tápszert adok az 5 hónapos kisfiamnak születése óta, mert sajnos az anyatejet kiköpte. Tudom, hogy kevés orvos írja fel, mert tejalapú, inkább a Milumil HA Optimát ajánlják, mert az vízalapú, de a kisfiamnak attól nagyon hasmenése van. Nekünk maximálisan bevált ez a tápszer, árban is kedvező, mert receptre 980 Ft a két csomag.
2014. nov. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!