Olcsó tápszert? Milumil Ha2-t eszünk, de sokallom az árát.7hós baba anyukája
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:11
1/10 anonim válasza:
Akkor te ne edd,csak a gyerek, máris olcsóbb lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor leszokom róla.
2014. jan. 5. 21:24
3/10 anonim válasza:
Mindkét gyerkőcnél a DM-es Babylove jött be, ráadásul a fiam csak ettől nem szorulásos, az összes többi megfogta székletét. (nem a szó szoros értelmében, persze... ) :)
4/10 anonim válasza:
Van(nak) olcsóbb tápszer(ek), ami(ke)t ha felír az orvos 800 Ft-ért ki tudod váltani. Kérdezz rá a gyerekorvosnál, hogy melyik/melyek ez/ezek. Most hirtelen nem jut eszembe az egyiknek a neve ... valami laktoakármicsoda.
5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a gyerekorvos nem ír fel csak HA-s tápszert, már próbáltam vele erről beszélni. De azért köszönöm :)
2014. jan. 5. 21:44
6/10 anonim válasza:
ez a tápszer hány grammos? mennyibe kerül? hányszor és mennyit eszik belőle egy nap?
7/10 anonim válasza:
Az én kisfiam tejmentes milumil pepti 1et eszik az orvos írja fel 90%os 248 ft a milumil pepti 2 es is ennyi 450 gramm illetve Beba 650 grammos tejpépet is ír ez 230ft és fincsi. Kérdezz rá az orvosnál ha olyan óvatos ahogy írtad,hogy csak hypoallergén tápszert ír nektek.
8/10 anonim válasza:
minimum fél éves korig javasolják ezt. elvileg csak akkor kellene ezt ennie,ha van allergiás a családban,ez a dobozon rajta is van. mi váltottunk,nem kértük ki a doki véleményét. bárhol olcsóbb recept nélkül a sima,mint a HA-s recepttel.
9/10 anonim válasza:
A babylove 600 gr-os és 1290-be kerül (ha van DM-es kártyád és egyszerre többet veszel belőle, akkor tudsz kupont nyomtatni és a végösszegből lejön 15%) Ja és az egyetlen olyan tápszer, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot!!!!; génmanipuláció mentes, ellenőrzött biológiai gazdálkodásól származó összetevőket tartalmaz. A lányom 2 éves múl, ő még mindig ezt issza estére, tehéntejet nem kap. Fiam koraszülött, most lenne fél éves, de szerintem ő is sokáig fogja még inni. Egy doboz neki kb. 1,5 hétig tart; mellette teázik is. :) remélem, tudtam segíteni. :)
10/10 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom Milumil HA Start Optimát kapott. Árban nem a legolcsóbb. 1 doboz 2300 körül van. 3,5 hósan elkezdtük a kóstolgatást, orvosi javaslatra. Most lesz 6 hós 2 étkezés kiváltva. Én úgy döntöttem, hogy szerintem felesleges egy HA tápszer egy szinte "mindent" evő gyermeknek... Ez már csak hülyeség szerintem. Én Milupa 1-re váltottam 1 hónapja, imádja, 800 Ft körül van. A maradék pénzt persze ugyan úgy ráköltöm, de nem tápszerre. Fél éves korig lehet ezt inni, de utána ott van a 2-es, 3-as változat. Én azért a Milupát választottam, mert a Milumilt is Milupa gyártja, és a lányomnak bejött a Milumil, széklet gond sem volt, hasfájás sem nagyon... Ezzel sem hál istennek.
Bocsi, hogy ilyen hosszan taglaltam, de így volt kerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!