Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon nagy hiba volna? 2...

Nagyon nagy hiba volna? 2 hónapos a fiam, főként tápszeres (milumil pepti) amióta ezt kaptuk a gasztrosoktól azóta a baba nem kakál csak szélcsővel sajnos. Barátnőmnek szintén ennyi idős a kislánya és náluk is vannak kaki gondok.

Figyelt kérdés
De ő adott a kislánynak krumplis répát (természetesen olyan folyékony állagú lett) és azoktól jókat kakál neki a baba. kipróbáljam én is hátha? a felesleges lecseszős üziket mellőzzük én csak kérdezek nem tettem meg.
2013. aug. 16. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Krumpli répa pont hasfogó,szóval nem attól tud kakilni a pici. Szerintem gyerekorvost kérdezd meg van-e másik márka tejérzékenyeknek,hátha az beválik.Nekünk is Pepti van,bár nem allergia miatt,csak simán arra lett váltva,de nekünk nem volt kaki gond.Vagy esetleg kérdezz még rá a Sinemil-re,ami étel és tejallergiás csecsemőknek van.Én tejpépként adom neki ezt,meg a Peptibe is és ettől nem keményet,hanem puhát kakil.Bár lányom már 10hós elmúlt,de a Sinemil is 0+ így ehet.Hátha ez segítene neki.Vagy ha olyan városban laksz,akkor irass fel dokival anyatejet meg van hozzá gyógyszer is,amit szopi elött tudsz adni neki és akkor valahogy kivonódik a tejcukor az anyatejből is (öcsémet így lehetett szoptatni csak,hogy minden szopi elött fecskendőből kapott valamit ). Érdemes lenne erre is rákérdezned,mert ha van tejed,vagy tudsz felíratni,akkor csak jobb a picinek azért,mint a tápszer.
2013. aug. 16. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem hiba volna. nem képes még a bélrendszere megemészteni, azonkívül mind a kettő fogó kaja. arról nem is beszélve, hogy gyógytápszert eszik a babád, allergiásoknak valót, gondolom nem véletlenül. inkább ki kéne nőnie az allergiát, minthogy még ráerősíts neki!

talán a legegyszerűbb lenne ha kérnél másik tápszert.

2013. aug. 16. 11:14
 3/4 A kérdező kommentje:
ma voltunk dokinál a beba ha sensitive-et irta fel majd meglátjuk hogy ezzel mire megyünk ha ez sem akkor megyünk tovább. ja azt mondta a doki hogy tegyek a teájába narancslevet, az aszisztense meg azt mondta hogy ne adjak már neki narancslevet ha nagyon muszáj bár még korainak tartja de ha mégis adok akkor inkább őszibarack illetve sütőtököt adjak.
2013. aug. 21. 16:52
 4/4 anonim válasza:
Mi is használtunk szélcsövet pedig anyatejes volt, pár hónapig kellett aztán helyreállt a rend :) nincs ezzel semmi gond, nagyon jó találmány, és egyáltalán nem szokott hozzá
2013. okt. 15. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!