Kisgyermekes, kisbabás pároktól kérdezném, hol van lehetőség barátkozni, ismerkedni? Pestre költöztünk, nincsenek olyanok akikkel találkozhatnánk sajnos, a társaság pedig hiányzik. Esetleg van ilyen oldal az interneten?
Ezen az oldalon is sokan barátkoznak. Esetleg tavasszal, nyáron a játszótéren is tudsz majd ismerkedni. Művelődési központok szerveznek baba-mama klubbokat, programokat. Nézz körül, hogy a kerületetekben van-e ilyen lehetőség.
Merre laktok?
Kedves első! VII. kerületben lakunk. :) Ti merre? Baba/pici mekkora?
A mi babánk még pici, 4 hónapos lesz, szóval játszótér még nagyon nem jön szóba.
Én is így voltam.
Újpestre jöttem férjhez, a világon senkit sem ismertem itt.
Hónapokig egyedül tologattam a fiamat a környéken.
Közben ugye azért látsz több tucat hasonló anyukát.
Akiket gyakrabban láttunk, azokkal szóba elegyedtünk.
Aztán már egyfelé toltuk a kocsit.
Aztán telefonszámot cseréltünk, és egyeztettünk, ki mikor jön le sétálni, piacra stb.
Amikor a fiúk 10-12 hónaposak lettek, elkezdtünk babaklubba járni (kéthetente volt).
Szépen, fokozatosan kerültünk egyre közelebbi kapcsolatba, később már nemcsak a gyerekekről esett szó, hanem minden másról is.
Kb. 1,5 évesek voltak, amikor először elmentünk egymás lakására.
Szóval nagyon lassan haladt a dolog, 30 felett nehezebben barátkozik az ember, bizalmatlanabb is....
Szerencsére nagyon jóban lettünk, időközben mindenki visszament dolgozni, a fiúk már óvodások.
Napi szintem emailezünk egymásnak (3 anyuka), szoktunk együtt bandázni, amikor esténként a kicsik már alszanak, és párszor már voltunk egymásnál családotól, hétköznap este játszani, kicsit beszélgetni.
Ja és az apák már voltak együtt focimeccsen!!!
Szóval, nem egyszerű a dolog, és viszonylag sok időbe telik, mire tényleg kibontakozik valamiféle barátság, de megéri!
Nálam így alakult: van 2 kutyám így megismerkedtem ,összebarátkoztam egy kutyás anyukával.Mikor terhes lettem akkor mindig a játszótér előtt jöttem haza ahol ők minden nap kint voltak és odahívott beszélgetni vagy én mentem oda. Pár nap után folyamatosan újabb és újabb szülőkkel barátkoztam össze. 7 hónapos voltam mikor volt az esküvőnk és ők szerveztek nekem egy leánybúcsút :) Majd felírták,ki szerint mikor jön a baba :) Egy se talált :) de aranyos volt ,hogy 10-12 embert érdekel az én pocaklakóm :) Sajnos mire megszületett a pici addigra (október közepe) vége lett a játszós korszaknak de alig várom a tavaszt és minden nap kint leszünk :) SZóval nagyon könnyű ismerkedni ha nyitott vagy rá!
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!