Van olyan, akinek még nincs programja Szilveszterre, de szívesen menne, ha adódik lehetőség?
persze simán
de azért megnézném,hogy elsőre nem tűnnek-e valami abberált brigádnak:D
Nekem sincs programom, és szívesen buliztam volna, de nem jött össze. Anyámék elutaznak így elég pocsék lesz de totál egyedül leszek 100 nm-es lakásunkban.. Azt se tudom mivel fogom agyonütni az időt..Valószínű hogy aludni fogok.
20/L Bp
2.
Miért nem röffentesz össze egy szolid házibulit?
2.
Miért nem röffentesz össze egy szolid házibulit?
Mert nincs kit összeröffentenem. A legjobb barátnőm kiutazott a barátjához Angliába. A másik 2 barátnőm közül az egyik szilveszterkor dolgozik (pincérnő) a másik barátnőm otthon marad, mert az anyukáját holnap engedik ki a kórházból és mellette akar maradni ápolni. Amit én teljesen megértek.. Így magamra maradtam..
Megkaptam az üzenetedet.
Válaszolok rá. Azért nem mentem a szüleimmel, mert csak felesleges harmadik lettem volna. Édes kettesben vannak a nevelőapámmal, bár hívtak hogy menjek velük, de hogy nézett volna már ki ha én tartom a gyertyát?? és a többiek?? Nem sok barátom van. Haverok vannak, de ők úgy döntöttek hogy idén szilveszterkor utcabálra mennek. Én elég fázós vagyok, így nem megyek velük hogy az utcán bulizzak.. Na és te? Te miért leszel szilveszterkor egyedül?? Már ha egyedül leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!