Serintetek adnak gyógysertárban "hitelt" tápszerre fizuig, a csak a felét tudom kifizetni?
nem emlékszem vényre pontosan mennyibe kerül, de 2000 valamennyi úg rémlik és ezer forintom van.
nem, senkitől nem tudok kölcsönkérni.
tápszerem sajnos nincs, de hidd el, a patikában is emberek dolgoznak, nálunk pl simán adnak hitelre gyerektápszert, akár úgy is, hogy megkapod recept nélkül, aztán majd azt is bedobod nekik...
És aki azt mondja, hitelt a bankban... hát nem, képzeljétek el, nálunk pl a kisboltban simán adnak hitlere... nyilván nem a nagybevásárlást, de ha ott veszed észre, hogy a francba, a pénztárca a kocsiban, melóhelyen, akárhol maradt, nem pakoltatnak le veled.
Mert ők emberek...
köszönöm a felajánlásokat, a linken is néztem, postaköltség nem jön ki 1000 Ft-ból.
de nemsokára megyünk dokihoz, szerintem az elég lesz, mert van még kb 3 napi adagja, utána kitart még a most felírt, utána már jön a "fizu"
23-nak: és pedig de.
köszönöm, jóindulatú privire válaszoltam .
regiztem a szívesség.net-re is :)
olx, jófogást, mindent szoktam nézni, igen, a városom ami sokszor nem jó
volt, hogy én akartam ajándékozni újszülött pelenkát(nem egy pampers), többe került volna a postadíj, így elálltak tőle, így neki adtam az egyik szerelőnek akik babát várnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!