Megeheti a baba a tápszert, ami 2 hete járt le, bontatlan a csomag?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 13:54
31/38 anonim válasza:
Nem törvény kijátszása az, ha egy tápszert felírnak fél éves kor után is. Az ar-s, ha-s tápszereket tovább is fel lehet írni. Az én fiam ekcéma miatt kap még mindig ha-s tápszert, és fel tudja írni a doki, most lesz egy éves. Ez nem a törvények kijátszása.
32/38 anonim válasza:
Igen utolsó tudom, de kérdező ezt vigyorgó fej mellett közölte tehát az ő orvosa felírja a ha-s tápszert úgy hogy semmi szüksége speciális tápszerre a gyereknek.
33/38 anonim válasza:
Hát a mi ha-s tápszerünk még receptre is jóval drágább mint a sima, ezek szerint nincs szerencsénk, rossz márkát fogtunk ki. De például a Humana Baby fit plus recept nélkül is 1300 ft körül van, ami még mindig jóval olcsóbb mint a 2 ezer ft-os ha-s. De ha az orvosoknak megéri kockáztatni a praxisukat...
34/38 anonim válasza:
Pedig van ilyen utolsó még anyuka büszkén mesélte a játszótéren, hogy ő kihisztizte az orvosnál.
35/38 A kérdező kommentje:
Egyébként pont a Baby Fit-ről van szó. Amit nem véletlenül kap a bébi, hanem mert ennek legalább jó íze van, és sűrűbb, tehát nem hányja ki. A gyerekorvosunk meg nyilván nem játszadozna a praxisával azért, hogy 1000-ból 1 páciensnek a két szép szeméért kedvezzen. És lehet kapni recept nélkül is a duplájáért, meg drogériában, hipermarketben is, majdnem a háromszorosáért. Nyilván senkivel sem fordult még elő, hogy épp nem jut el sehová, mert nem a belvárosban lakik, és az egy szem kocsi a férjénél van, aki urambocsá több száz km-rel odébb dolgozik éppen. Ha most kiszámolok buszjegyet meg minden egyebet, hát nem mindegy, hogy 600 Ft az a doboz vagy cakkumpakk több ezer. Egyébként sikerült áthidalnom tejpéppel a dolgot, úgyhogy a babámnak 1000% semmi baja sem lesz, a macskánk meg jól fog azzal járni, ami határidőn túl van. A gonoszkodást pedig továbbra sem értem, nem is akarom.
2014. szept. 14. 17:55
36/38 anonim válasza:
Össze-vissza kamuzol. Azt írtad, hogy megmaradt egy nagyobb tételű vásárlásból. Az orvos nagy tételben írja fel a tápszert? Nekünk mindig egy havi adagot írt, de 3 havinál többet szerintem nem is írhat. A gyógyszertárban pedig még soha nem kaptam olyat, ami pár hónapon belül lejár.
37/38 anonim válasza:
ennyi agresszív kismalac egy helyen, döbbenet...
38/38 anonim válasza:
Esetleg megkerdeztem volna a vedonot, ha az normalis, en valoszinu odaadtam volna a gyereknek. Vegigolvastam a valaszokat. Hm... sokaknak itt elnent az esze, mar, ha volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!